Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

maandag 2 juli 2012

Strand...


Goedemorgen allemaal,

Vandaag mag ik weer wat creativiteit aan jullie laten zien op het blog van Krea Teja en dat valt niet mee als die van jezelf ver te zoeken is....lol! Ik heb wat door de vorige Magnolia Ik zitten bladeren en toen wat papier en afdrukjes bij elkaar gepakt. Eenmaal aan het kleuren kwam de zin en de ideetjes weer heerlijk terug in mijn koppie.


Met het lekkere weer van de laatste dagen is het een kaartje geworden waar zon, zee en strand op te zien is. De basis is van Wit cardstcok en wat restjes Rood cardstock. Het design papier is van Maja Design - Life by the sea, voor een leuke uitstraling heb ik alle randen bewerkt met de Distress stain - Picket fence. De wolken heb ik gemaakt met een doohickey van Magnolia, Flag & Cloud. Eerst gebruikte ik hiervan alléén het vlaggetje, maar begin het wolkje steeds leuker te vinden! Op de wolkjes heb ik de woordjes: Geniet en Strand gestempeld, deze komen uit mijn eigen voorraad!



Het afdrukje is van Magnolia, knielende Tilda en is gemaskerd met een achtergrond uit de trouw serie van 2010, Romantische zonsondergang. Het geheel is ingekleurd met copic markers en hier en daar wat   Stickles - Crystal op de zee voor een leuk effect! In mijn enthousiaste tijdens het kleuren heb ik een foutje gemaakt...kunnen jullie hem vinden:-)  

Tilda heb ik uitgestanst met een ronde Nestabilitie, die nog steeds in de 'koopjes-hoek' te vinden zijn. Daarachter een geschulpte cirkel gemaakt met een Craftable van Marianne Design met daar onder een witte Papieren onderlegger.



Een stapel bloemen en leuke mini schelpjes, die ik gescoord heb bij de Xenos. Verder heb ik voor het aankleden van de kaart lint, kant, hotfix steentjes, knoopjes, een lievenheersbeestje, bedel,  en twee knopen gebruikt.


En weer een inmiddels voor mijn kaarten kenmerkende kralenpin!

Ik hoop dat jullie nu nog meer zin krijgen aan de zomer... Ik wel in elk geval, ben dol op mooi weer:-)
Tot de volgende keer!












22 opmerkingen:

  1. Wauw wat een schitterende kaart is dit, je komt ogen tekort. Hij is super. Zit nu in de bus naar het werk en heb even gezocht wat er "fout" is gegaan in je kleuren. De mensen zullen wel denken in de bus wat zit die nu raar te doen met haar mobiel maar eh zijn het de blauwe wolken in plaats van witte.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oooo...Mieke, wat heb je dit kaartje prachtig gemaakt. schitterend!! en inderdaad de wolken...hihi, nu zijn ze net kleine donderwolken die komen overwaaien. geen probleem.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee hoor! Onder het hekje heb je een stukje strand blauw gekleurd!
    Haha, kan gebeuren, maar je kaartje is super!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Mieke,
    Wat een schitterend kaartje zeg, zag hem net ook al voorbij komen op facebook en ik moet je eerlijk zeggen....toen zag ik echt geen fout hoor, maar nu ik beter heb gekeken inderdaad je hebt een wel zeer plaatselijke vloed getekend haha. Zo zie je maar weer, nooit té kritisch zijn op je eigen creaties, want een ander valt het dus helemaal niet op. Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Mieke. Erg mooi ingekleurd ook. Mooie details.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is prachtig Mieke, lekker vrolijke kleurtjes daar krijg je in ieder geval een goed humeur van.
    gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Mieke,
    Het is niet alleen GENIETEN van de ☼, zee en strand, maar ook GENIETEN van deze PRACHTIGE kaart.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige zomerse kaart. En het is gewoon een poedeltje water wat er nog ligt onder het hekje. Niemand die het ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mieke wat een prachtige kaart, mooi gekleurd en leuke kleurencombi, weer eens wat anders. Ik word er lekker vrolijk van, laat die zomer maar komen.
    liefs paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtig strandtafereeltje!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauwww wat een geweldig mooi kaartje

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mieke, wat een schitterende kaart zeg. Is 'ie niet te groot voor een envelop met dat stuk dat er gedraaid op zit? Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw wat een prachtige kaart, die laat je zeker wel eerst te pronk staan op de kast ;) voordat hij in een envelopje gaat...

    erg mooi
    gr patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige kaart!
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. leuke creatie is dit zeg, mooie frisse kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Mieke, wow ik ga graag met jouw mee naar zo'n zonnig strand. Mooi zijn die wolkjes erbij. Kleuren vind ik supers.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik krijg wel zin de zomer met dit kaartje! Prachtige kleuren! EN een geweldig tafereel!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Aaaah, dat kleine foutje is toch gewoon een golf ;-) Zoals ik ook op je eigen blog al zei: een superleuke kaart!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een parchtig kaartje!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooie kaart Mieke heel zomers.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen