Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 31 maart 2013

Paascreatie Noriko


Lieve allemaal

Voor vandaag weer een paas creatie van mijn hand.
En om eerlijk te zijn vind ik het heerlijk om kaarten te maken met "gekke vormen".
En het is dan nog prettiger als je ze niet pas hoeft te maken voor in een envelop.
Zo ook deze creatie.
Het is een cadeautje en achter het geheel komt een zakje met lekkere paaseitjes en het geheel wordt in gepakt in cellofaan.
Hoe leuk is dat.............


Ik heb een Magnolia afdrukje gebruikt van  de laatste paasserie.
De tekst stempel van de Chocola komt van de Valentijn serie van Magnolia.
En natuurlijk heb ik weer verschillende stansje gebruikt van Magnolia, Tim Holtz, Marianne Design, Die- Namics en Memorybox
De grote bloem vooraan is gemaakt met een scalloppons.
Door deze zo'n 6 tot 8 keer uit te ponsen en dan met een brad vast te maken krijg je de basis van de bloem.
Vervolgens het geheel iets vochtig spuiten en velletje voor velletje wat verfrommelen daarna weer wat uit elkaar halen en in model brengen.
En zo ontstaat er de bloem.


Ook nu heb ik papier van Magnolia gebruikt.
De basis van de kaart is wit cardstock.


Het afdrukje is gekleurd met Twinkling H2o.
De huid is gekleurd met Distress pads en markers


En tot slot even een fotootje van bovenaf.
Ik vond het weer super leuk om te mogen maken voor dit blog van KreaTeja.
Ook nu ben ik weer reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

Graag tot de volgende keer!
Lieve groetjes Noriko


zaterdag 30 maart 2013

Bildmalarna: Little Boy


Hallo allemaal,

Het is vandaag weer mijn beurt om iets te laten zien. En ik heb deze keer eens een jongenskaart gemaakt. 
Toen ik dit nieuwe stempeltje van Bildmalarna zag, was ik verkocht; ik vond het een schatje.
Maar toen ik hem ingekleurd had, liep ik tegen mijn "probleem" aan. Jongenskaarten maken vind ik best moeilijk, want ik ben gewend mijn kaart vol te plakken.
Echter toen ik dit afdrukje zo op de kaart legde was ik er snel uit.
Wat komt het afdrukje zo mooi uit!.
De basis is wit cardstock en al het DP is ook van Bildmalarna.


Het afdrukje is ingekleurd met distressmarkers en pads.
Daarna gestanst met de rechthoek van Spelbinder en geëmbossed.
Hierdoor komt er een mooi randje langs.


De tekst gestempeld op een stukje DP en een stukje onder het afdrukje gedaan.


De vlaggetjes zijn gemaakt met een doohickey van Magnolia en toen aan een stukje scrappersfloss geregen. De uiteinden onder een button geplakt.
Nog wat vlaggetjes erop en hier en daar een pareltjes en toen dacht ik:
Niets meer aan doen verder.

Ik wens jullie allemaal een heel gezellig Paasweekend.

Groetjes Marianne

Dit zijn de materialen die ik gebruikt heb:
        

    



vrijdag 29 maart 2013

Naaidoos



Mijn laatste bijdrage voor het blog van KreaTeja wilde ik "speciaal" afsluiten. Vandaar dat ik een houten naaidoos heb omgetoverd in dit zoete kado.

Ik had onmiddellijk dit idee in mn hoofd maar om dan ook de benodigde spullen te vinden.... dat was een hele opgaaf. Uiteindelijk heb ik de naaidoos gevonden bij Rienda. Daarna wit geschilderd en beplakt met het prachtige papier van Inkido verkrijgbaar in de webshop van KreaTeja. Ook de stempel is uit de webshop van KreaTeja en heet Sewing Tilda. De stans is van Marianne Design en de bloemen zijn van Prima Marketing en Petaloo. De die-cuts zijn van Tilda en de resterende embellishments zoals het kant, de knoopjes, de speld komen allemaal uit mijn stash.


De binnenkant van de naaidoos heb ik ook wit geschilderd en daarna bekleed met fuchsia vilt dat ik heb afgewerkt met een witte festonsteek. 

Omdat dit mijn laatste bijdrage was als Gast Designer, wil ik iedereen die de moeite heeft genomen om een comment achter te laten, heel erg bedanken. Tot slot bedank ik ook Thea Bouland voor het podium dat ze me heeft gegeven. 

Groetjes Marjolein

donderdag 28 maart 2013

Lila Magnoliakarte


Hallo ihr Lieben, 
 
   heute habe ich wieder etwas für den  Krea Teja Inspirationsblog gestaltet.
Die süße Tilda mit Geschenk von Magnolia habe ich mit Distress Makern koloriert. Das Pion Design Papier habe ich am Rand mit Stickles beglitzert. Das Tilda Motiv habe ich mit einer Spellbinder Stanze und einen Papierunterleger  unterlegt. Das kleine Tag ist eine stanze von Go Kreate und der schöne Blumenswirl eine Stanze von Memory Box.
Alles Material und ganz viel mehr bekommt ihr im Krea Teja Shop.


Liebe grüße
Tina46

woensdag 27 maart 2013

Hetzelfde, maar toch anders!



Hoi allemaal, 
vandaag is het weer onze beurt Raffa & Anneke om een 
duo opdrachtje te maken voor jullie! 

Deze keer hebben we gebruik gemaakt van Bild Malarna papier
en dit lieve stempeltje 'Music in the wind' ook van Bild Malarna.

Dit is het kaartje van Raffa



Raffa heeft voor haar kaartje gebruik gemaakt van de mallen
van Go Kreate, ook heeft ze een leuke doily gebruikt!
Dan nog lint, kant, roosjes, hartje, pearls, tekstje, ...





 
Dit is mijn kaartje 'Anneke'


 Ik heb gebruik gemaakt van magnolia Doohickey's 'Heart Swirl' &
'Heart flower lace'. Ook nog roosjes, pearls, lint, touw, charm, sticksels, ...



 Tot de volgende keer! 
Groetjes Raffa & Anneke



 

dinsdag 26 maart 2013

Art Specially Event op 6 en 7 april a.s.

Goedendag allemaal,


Vandaag eens geen kaart.
Op zaterdag 6 en zondag 7 april a.s. is weer het Art Specially Event (ofwel de stempelbeurs) op het KNVB-terrein in Zeist. Krea 'Teja' is ook dit jaar weer met een grote stand aanwezig op deze gezellige beurs. Voor diegene die al eens zijn geweest hoeven we niets meer uit te leggen, maar als je er nog nooit bent geweest dan moet je het weekend absoluut vrij houden. Alles op het gebied van stempelen is hier te vinden. Er zijn workshops in overvloed en leveranciers uit heel Europa en Amerika.
Ook Lili of the Valley zal aanwezig zijn, dit alleen al zou een reden moeten zijn om langs te komen....
Ook dit jaar zal Krea 'Teja' weer groot uitpakken op de beurs. Natuurlijk zijn er de aanbiedingen uit het Art Specially Magazine #16. Maar we introduceren ook een groot aantal nieuwe artikelen op deze beurs. Een nieuwe techniek die we introduceren is "Frantage". Wat dat is vertellen we je uiteraard op de beurs, maar ook in onze nieuwsbrief en op onze website zullen we daar, vanaf aanstaand weekend, alles over vertellen. Er zijn allerlei nieuwe artikelen onderweg naar onze studio en we hopen dat ze het allemaal op tijd gaan halen, want een aantal komen er vanaf de andere kant van onze aardbol.
Aan de stand zal er gedemonstreerd worden met o.a. de Faber Castell potloden en u kunt deze zelf ook uitproberen. Krea 'Teja' teamlid Raffaela zal dit verzorgen.
De komende dagen zullen we nog veel meer bekend gaan maken over onze bezigheden op de stand. We hopen jullie allemaal te begroeten op 6 of 7 april aanstaande.
Tot dan,
Thea & Jan

maandag 25 maart 2013

Faber Castell

Hallo  allemaal,

Een tijdje geleden, toen Paula en ik (Sjakkie) nog niet in het bezit waren van de Faber Castell potloden, hebben wij een workshopje gevolgd bij Raffaela voor het inkleuren met deze potloden. Vandaag zou het de bedoeling zijn dat wij alle drie een kaartje met het zelfde ingekleurde afdrukje, gemaakt op die dag, zouden plaatsen. Helaas heeft Raffaela op dit moment last van haar rug en is niet in staat om een kaartje te maken, daarom alleen het kaartje van Paula en mij.

 het kaartje van Paula:

Het design-papier is van BildMalarna, net als het stempeltje. De kaart is gemaakt met een Go Kreate XL stans. Verder heeft zij gebruik gemaakt van een stans van Noor Design, DooHickey van Magnolia (hart) en de vlinder is van Whiff of Joy. Zij heeft de kaart afgewerkt met bloemetjes, parels en lint.

mijn kaartje:

Ik heb gebruik gemaakt van Sizzix stans, Doohickey's van Magnolia (banner en label) en de hartjes zijn gemaakt met een stans van Whiff of Joy. Het design-papier wat is heb gebruikt is van Fab scrap. Verder heb ik een papieren doily, wat bloemtjes en een parelpen gebruikt.


  Wij wensen Raffaela heel veel sterkte en we hopen dat je snel weer beter bent. Namens ons bedankt voor de les, want wij zijn nu verslaafd aan deze mooie potloden!

We hopen dat jullie ons berichtje leuk vonden.
Tot de volgende keer.

PAULA & SJAKKIE

dit zijn de artikelen die wij hebben gebruikt, verkrijgbaar in de webwinkel:

           

   







zondag 24 maart 2013

Hieperdepiep hoera


Hallo allemaal,

Vandaag weer een creatie van mij. Dit keer heb ik patroon nummer 10 van Thea gebruikt. Het is een soort kastje. Kijk hier,  op haar patronenblog, hoe je het patroontje kan bestellen.
 

Het design-papier wat ik heb gebruikt is van Graphic 45. Het stempeltje van Bild Malarna is ingekleurd met Faber Castell potloden. De boom en de oranje doily zijn gemaakt met een stans van Marianne Design. De hartjes zijn gemaakt met een DooHickey van Magnolia. Verder heb ik een kantje, een papieren doily. lint en wat bloemen gebruikt.

   









Deze creatie heb ik gemaakt voor Thea's verjaardag, want zij is volgende week zondag jarig. Zij heeft het al ontvangen, dus ik kan hem hier laten zien.



Fijne zondag en tot de volgende keer,
SJAKKIE

dit zijn de artikelen die ik heb gebruikt uit de webwinkel: