Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

vrijdag 29 maart 2013

Naaidoos



Mijn laatste bijdrage voor het blog van KreaTeja wilde ik "speciaal" afsluiten. Vandaar dat ik een houten naaidoos heb omgetoverd in dit zoete kado.

Ik had onmiddellijk dit idee in mn hoofd maar om dan ook de benodigde spullen te vinden.... dat was een hele opgaaf. Uiteindelijk heb ik de naaidoos gevonden bij Rienda. Daarna wit geschilderd en beplakt met het prachtige papier van Inkido verkrijgbaar in de webshop van KreaTeja. Ook de stempel is uit de webshop van KreaTeja en heet Sewing Tilda. De stans is van Marianne Design en de bloemen zijn van Prima Marketing en Petaloo. De die-cuts zijn van Tilda en de resterende embellishments zoals het kant, de knoopjes, de speld komen allemaal uit mijn stash.


De binnenkant van de naaidoos heb ik ook wit geschilderd en daarna bekleed met fuchsia vilt dat ik heb afgewerkt met een witte festonsteek. 

Omdat dit mijn laatste bijdrage was als Gast Designer, wil ik iedereen die de moeite heeft genomen om een comment achter te laten, heel erg bedanken. Tot slot bedank ik ook Thea Bouland voor het podium dat ze me heeft gegeven. 

Groetjes Marjolein

11 opmerkingen:

  1. we hebben heel erg genoten van jouw als gastdesigner ....en wat een beeldschone creatie heb je gemaakt een plaatje is het geworden. Een genot om naar te kijken.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een super mooie naaikist is het geworden

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw wat is dit mooi gemaakt
    echt een lust voor ogen
    schitterend papier en hele mooie details
    ja echt een toppertje
    ik vind hem helemaal geweldig

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een juweeltje! Hier maak je vast en zeker iemands' dag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind hem geweldig Marjolein! Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een toppertje, prachtig. Dat is zeker een mooie afsluiter.
    Leuk dat je bij ons gast designer was, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig gemaakt!!!Heb genoten van je bijdrage.veel succes verder.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. o wauw een super afsluiter deze naaidoos meid

    heel erg mooi gepimpt

    gr roeie

    BeantwoordenVerwijderen