Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 5 juni 2011

Proficiat....40-1....Vandaag laat ik jullie een kado-tasje zien dat ik gemaakt heb voor een ( binnenkort ) jarige zwager. Hij wordt 39 en hij vindt het vreselijk dat hij volgend jaar al 40 wordt....vandaar het labeltje met 40-1. Het tasje is gevuld met 2 mini-flesjes drank. Kadootjes verzinnen voor een man blijf ik moeilijk vinden ; net als de kaarten trouwens. De stempel is van Motivet ; deze hele maand alle Motivet-stempels voor 50% in de webshop van KrejaTeja. Ik heb ingekleurd met de Derwents. Wat heb ik verder gebruikt : cardstock , kraft , designpapier Maja en Echo park ( KrejaTeja ) , randpons , kruissteek-pons , dymotang , touw ( KrejaTeja ) , groen scrappersfloss , plakparels , distresstool en distressinkt Vintage Photo , het kado-tasje ( KrejaTeja ) en de naaimachine. Een leuk detail op de voorkant van het tasje vind ik zelf het kleine broekzakje....dat is een Joy Cutting en Embossing mal ; ook verkrijgbaar bij KrejaTeja. Ik heb daar het labeltje ingestopt met 40-1. Op de achterkant van het kadotasje heb ik een afdrukje gebruikt van een kalender ( weet niet welk merk....). Ik hoop dat het tasje in goede smaak valt bij mijn zwager ; de drank in ieder geval wel !!11 opmerkingen:

 1. jammer dat we zijn gezicht niet zien als hij hem open maakt , elke leeftijd heeft zijn charme hoor hahaha je kado tasje is heel erg leuk geworden zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een super gaaf mannen tasje, die moet je zwager vast heel leuk vinden. En ook 40 jaar heeft zijn charme, daar weet ikalles van!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend tasje christa
  erg leuk gedaan
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk tasje Christa en inderdaad het blijft moeilijk voor die mannen.
  groetjes paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een super leuk kaartje geworden.
  Echt een mannenkaart, en leuk opgelost met klein flesjes drank erin.

  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooo, Christa alweer je 2e creatie, wat supers.
  En wat een leuk tasje heb je gemaakt, grappig dat daar ook nog 2 flesjes drank in kan...tja mannen en 40 dat blijft een probleem...whahaha. Ik vind je tasje erg geslaagd...

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Christa, je tasje is werkelijk prachtig! Echt leuk voor een man!!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk stoer tasje heb je gemaakt. Leuk om te plagen met zijn 40e verjaardag over 365 dagen....
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk tasje hebt je gemaakt zeg... en tja...beter 40 dan 50...toch...haha!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een echt mannetjasje heb je gemaakt ziet er supers uit

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen