Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zaterdag 15 oktober 2011

Uitslag Krea 'Teja' Team Challenge 1

Toen we vorige maand begonnen met de eerste challenge op het Krea 'Teja' Team blog hadden we niet verwacht dat we al direct zo veel inzendingen zouden krijgen. We zijn dan ook enorm blij dat we 35 inzendingen hebben gekregen.
Dat maakt het dan ook gelijk een stuk moeilijker om een winnaar te kiezen, want de inzendingen zijn stuk voor stuk prachtige creaties geworden. Omdat het de eerste challenge is willen we eigenlijk iedereen belonen die heeft meegedaan ..... en dat doen we dan ook. Alle deelnemers aan de eerste challenge krijgen van ons bij hun eerstvolgende bestelling in onze webshop een korting van 10 % ! Mail hiervoor het nummer van je inzending  met je naam naar dit e-mail adres en wij zorgen ervoor dat je je korting ontvangt bij je bestelling.
Het Krea 'Teja' Team heeft de winnaars gekozen die van ons een cadeaubon van € 10,- ontvangen ter besteding in onze webshop. En omdat er twee inzendingen op de derde plaats zijn geëindigd hebben we besloten om dan ook maar vier cadeaubonnen te verdelen. De winnaars :
Inzending 21. Cora
Inzending 25. Mieke
Inzending 32. Astrid
Inzending 1.   Marjolein
Alle vier van harte gefeliciteerd en mail je gegevens even naar dit e-mailadres.
Vanmiddag start de nieuwe challenge en we hopen natuurlijk op nog meer inzendingen deze maand ...
Veel succes daarmee.
Groeten,
Thea & Jan.

12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd dames, veel plezier met jullie prijs!
  En iedereen bedannkt voor het mee doen en we hopen dat er bij de volgende challenge weer zoveel mooie inzendingen voorbij gaan komen!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd dames!! Het waren allemaal één voor één prachtige kaartjes en we hopen dat jullie weer gezellig meedoen met de volgende challenge :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle vier de dames : Gefeliciteerd !! En iedereen super bedankt voor het meedoen. We hopen dat jullie allemaal weer gaan meedoen met de volgende challenge. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd dames en veel plezier met jullie prijs.

  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd allemaal en alvast heel erg bedankt voor de korting. Iedereen prijs, dat is toch super!

  Groetjes, Caudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jippie, zie dat ik gewonnen heb. Ben er erg blij mee. Heel erg bedankt en de andere dames ook gefeliciteerd.

  Fijn weekend.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo dat is nog eens in de prijzen vallen.Meiden van harte met jullie prijs.En kreja teja ik ga jullie mailen.Heb al iets leuks gezien.Bedankt!!!

  fijn weekend allemaal en op naar de 2e challenge

  Groetjes anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd voor de winnaars.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ook nog even de felicitaties aan de vier dames van mijn kant, erg mooi waren jullie labelkaarten zeg! Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van Harte dames hartstikke leuk dat jullie gewonnen hebben.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen