Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 20 november 2011

Creativity Magazine en nieuwe designer bij het Krea 'Teja' Team


Afgelopen week is het nieuwe Docrafts Creativity Magazine (nov/dec) eindelijk bij ons geleverd. Het magazine staat natuurlijk vol met de leukste voorbeelden voor kerst. Als cadeautje dit keer zit er een clear stempelsetje bij van de leuke Me to You beertjes. Ik kon het natuurlijk niet laten om daar even een kaartje mee te maken. De kaart zelf is een Grand Nestabilitie (Labels One) welke is dubbel gevouwen. Het designpapier is van SEI. De tekststempel is van Magnolia. De randjes hiervan heb ik opgerold.

Het Me to You beertje is uiteraard weer ingekleurd met de Twinkling H2O's.

Vandaag is ook de uitverkoop gestart in onze webshop en dat betekent de komende weken genoeg aanbiedingen. Sommige aanbiedingen wisselen snel dus neem regelmatig een kijkje.

Vandaag kondigen wij ook een nieuwe designer van het Krea 'Teja' Team aan. Vorige maand kwamen wij in "gesprek" met Raffaela Perego en waren onder de indruk van haar werk. Wij hebben haar gevraagd om bij het Krea 'Teja' Team te komen. Zij heeft daar gelukkig mee ingestemd. Omdat wij toen nog druk bezig waren met de beurzen hebben we afgesproken om Raffaela deel te laten nemen op het moment dat het voor ons wat rustiger was. Vandaag is het dan zo ver!
Morgen zal Raffaela haar eerste project op dit blog laten zien en je kunt nu alvast een voorproefje nemen door een bezoek te brengen aan haar blog.

We zijn enorm blij en trots met alle zeer getalenteerde dames uit ons Krea 'Teja' Team en weten zeker dat zij een ieder weten te inspireren.

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart! Het Me to You beertje is een schatje. Mooie kleuren en het tekstje is leuk met die omgekrulde randen!
    Gefeliciteerd met de nieuwe designer, ik ben even op haar blog gaan kijken whaw... Ziet er veelbelovend uit! Prachtige creaties maakt ze!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een lekker zoet kaartje
    heel mooi
    en raffaela je maakt hele mooie dingen
    beste keus van krea teja

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat weer een leuke kaart.En Raffa van harte, toppie!!! maar dat wist je wel al.
    Heel veel plezier bij dit geweldige Krea teja team.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattige kaart met dat lieve beertje.
    Leuk dat jullie fantastische team nog verder wordt versterkt.
    Groeten Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattige kaart heb je gemaakt Thea, erg leuk en super mooi!
    Ik kijk al uit naar de creaties van Raffaela!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een hele leuke kaart Thea, ik moest wel even kijken wat ik nu precies zag:die sok is zoooooooo groot en groen dat ik het beertje over het hoofd zag en dacht dat er iets met een enorme snuit/slurf stond, hahaha!!
    Je team wordt steeds groter, ik ben heel benieuwd naar Raffaela en wens haar veel plezier en succes!

    Fijne avond, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Thea,

    gefeliciteerd met je nieuwe designer. Ik ga zo meteen even en kijkje bij haar nemen.
    Je kaart is erg leuk. Bij mij duurde het ook een fractie van een seconde voor ik goed zag wat de afbeelding precies voorstelde. Het is een superleuke met die gigasok!
    Groetjes,
    GerJanne

    p.s. leuk om een aantal van jullie op de Kreadoe gezien te hebben. Het was behoorlijk druk bij jullie stand toen ik er was....goed teken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart Thea ev van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe desiger


    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supermooie kaart en gefeliciteerd met jullie nieuwe designer.

    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ook wat een leuk kaartje Thea!! En het magazine lijkt me ook deze keer weer super :) kan niet wachten tot die hier in de brievenbus valt :) hihi...
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterend Thea! Ik ben even 4 dgn weg en mis meteen weer heel veel mooie dingen. Te veel om overal een reactie achter te laten, maar hier moest ik wel van mezelf:-) Wat een lief stempeltje is het ook zeg!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtig kaartje met deze schattige stempel. Mooie kleuren ook.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. prachtig deze kaart ook de vorm er van erg mooi

    en een lief stempeltje er bij

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen