Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

maandag 16 juli 2012

Nieuw Krea 'Teja' Team lid

Met het vertrek van Alberto en Marlies uit het Krea 'Teja' Team bleek wel dat het voor de andere teamleden wat harder werken was om de plaatsen op te vullen. En het blijkt maar weer wat een fantastisch team we hebben, want in de afgelopen periode is er toch gewoon elke dag een project geplaatst. Petje af dus voor al onze teamleden. 
Dat het ook een zeer getalenteerd team is hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen, maar wereldwijd timmeren de dames ook lekker aan de weg. Nadat Marianne al "Blogger van de maand" werd in het laatste Magnolia Ink Magazine zijn er ook nog drie van onze teamleden in de top 5 van de Magnolia-down-under-challenge terecht gekomen ! Christa, Marianne en Raffa gefeliciteerd, een top prestatie !!!
Maar het word nu wel tijd om het werk tussen de teamleden weer wat beter te verdelen en daarom stellen we met trots vandaag ons nieuwste teamlid aan jullie voor. Wij hebben haar al een paar keer mogen ontmoeten en naast een lief mens zijn we onder de indruk van haar projecten. Zij maakt deel uit van het Magnolia team en is woonachtig in Duitsland. Haar naam ?
Tina Klix.
Ga zeker een bezoekje aan haar blog brengen, want ze maakt echt prachtige kaarten. Dat zullen jullie hier de komende tijd ook wel gaan zien. 
Wij heten haar dan ook van harte welkom in het team en kijken uit naar haar creaties hier op het blog.


We lopen wat achter in de verloting van de stempels voor het achterlaten van een reactie en daarom hebben we nu twee prijswinnaars. Deze staan aan de zijkant vermeld. Gefeliciteerd !
De challenge "Trouwen op een ronde of halfronde kaart" loopt vandaag af, dus zorg dat je inzending staat geregistreerd. Aanstaande woensdag begint de nieuwe challenge.


Groetjes,
Thea & Jan.

17 opmerkingen:

 1. wat een aanwinst!!! Ze maakt zulke mooie dingen, heel erg leuk dat ze meedoet bij jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk dat ze ons team komt versterken !! Tina : Wilkommen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten maakt Tina, dus gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker een aanwinst!! Ik heb even op haar blog gekeken en oohhh, wat maakt zij prachtige kaarten!! Veel succes bij het DT-Team!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart en wat een aanwinst voor het DT team, leuk hoor!
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. You've got a winner .... again!
  Deze kaart maakte me nieuwsgierig en ben op haar blog gaan kijken. Wow! Wat een schitterende kaarten en wat past ze daardoor in jullie team.
  Groetjes, Mienokje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super mooie kaart heb al op haar blog gekeken

  nou prachtige allemaal een grote aanwinst inderdaad

  gr roelie S

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga zo ff op haar bloggie kijken maar ik wil jullie eerst bedanken dat ik een prijsje gewonnen heb! Helemaal toppie!
  Maar ik kijk dan ook iedere dag op jullie blog omdat ik het gewoon een leuke blog vindt met super creatie's waar ik veel van opsteek! Ga vooral zo door dames!
  Dit wilde ik maar ff gezegd hebben, hihi.
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super mooie dingen maakt ze heel mooi

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Datziet er uit als een echte aanwinst voor het blog, wat een prachtige kaart.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gaaf kaartje! Ga zo eens een op haar blog snuffelen!
  Groetjes astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Welkom Tina!! Ben benieuwd naar al je creaties. Deze is in ieder geval schitterend!! :D

  Groetjes Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaart. Haar blog is helemaal toppie. Ben benieuwd naar meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een geweldige aanwinst voor jullie team! Ik bewonder de kaarten van Tina al heel lang, nog voordat ik zelf een blog had. Ze is een bron van inspiratie! Tina succes, maar dat lukt vast en zeker want het is een leuke team om me te werken!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om weer iemand erbij te hebben. Een talent zoals iedereen van jullie team!

  BeantwoordenVerwijderen