Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

woensdag 17 oktober 2012

Prijswinnaars Challenge 13

Dat was toch wel een pittige opdracht die Christa verzonnen had voor Challenge 13. Een kerstkaart in roze/paars met een vleugje zwart bleek voor velen met recht een uitdaging. 
Het Krea 'Teja' Team heeft zich weer over alle inzendingen gebogen en heeft er een onbetwiste winnaar uitgehaald. Zij had er, zoals ze zelf schreef, behoorlijk wat moeite mee, maar het resultaat is schitterend. Daarom gaat de prijs naar ....
Geheel toevallig is er een erg leuke stempel van BildMalarna gebruikt op de kaart en wij verwachten morgen de nieuwe serie BildMalarna stempels binnen en dan is de hier gebruikte stempel ook weer leverbaar.  Bekijk deze dus gauw in de webshop, want het zijn weer prachtige stempels.
Ook de bezoekers van dit blog hebben weer de gelegenheid gehad om te stemmen op hun favoriete kaart.
En daar is als winnaar uit de bus gekomen ..
Beiden van harte gefeliciteerd met jullie kadobon van € 15,00 te besteden in onze webshop. Willen jullie contact met ons opnemen via de mail voor de details ?

Inmiddels is Challenge 14 van start gegaan. Sjakkie laat jullie alvast de versiering voor de kerstboom maken. Doe gezellig allemaal mee en vergeet niet je stem uit te brengen aan het einde van de challenge. Deze keer is dat op 12 en 13 november a.s.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd dames !! Het zijn schitterende kaartjes.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willie en Angelique : Een dikke proficiat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Willie en Angelique met jullie prijs.
  groetjes paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeleciteerd alle drie

  veel plezier met jullie prijs

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen