Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zaterdag 17 november 2012

Winnaars Challenge 14.


Goedenavond,

De nieuwe challenge is al weer bezig, maar de winnaars van de vorige challenge hebben we nog niet bekend gemaakt. Hoogste tijd dus .....
Deze keer hebben we een leuke situatie, want een ieder was eensgezind. Zowel het Krea 'Teja' Team als de bezoekers, en stemmers, van het blog hebben een zelfde winnaar gekozen....
ULA
Jammer voor Ula, maar we geven toch echt maar één kadobon van € 15,00 voor een winnaar. De tweede winnaar is de nummer 2 van de stemmers en dat is .....
Saskia  

Ula en Saskia, allebei van harte gefeliciteerd met jullie kadobon van € 15,00, te besteden in onze webshop. Neem even met ons contact op via de mail.
De nieuwe challenge is afgelopen woensdag begonnen en daarvoor kun je een gratis patroon downloaden. Doe allemaal weer gezellig mee en maak ook kans op die prachtige prijs.
Kom zeker zondag nog even op het blog terug, want de stap voor stap uitleg van de ster, welke vorige week tijdens de Krea 'Teja' Team dag is gemaakt, komt dan beschikbaar.
En dat kerstproject mag je echt niet missen !

9 opmerkingen: