Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

woensdag 26 december 2012

Uitslag Candy 500 volgers

Tweede kerstdag, tijd dus om de uitslag van de candy bekend te maken. Wij vonden het erg leuk dat er zoveel mensen een reactie hebben achter gelaten. Dit is voor het Krea 'Teja' Team zeker een blijk van waardering voor dit blog. Er kan er echter maar één met de candy vandoor gaan, dus zijn alle namen gecontroleerd op de voorwaarden en vervolgens in de hoge hoed verdwenen. De winnares die daaruit gekomen is, heet:  ANNERIEKE.
Van harte gefeliciteerd met de candy en je kunt meteen door met het maken van de kerstkaarten. Veel plezier met je prijs. Wil je even je adresgegevens mailen naar ons ?
Ben je dit keer niet in de prijzen gevallen? Kijk dan nog even op onze website, want daar staat op een speciale pagina alle prijswinnaars van onze bonnenactie van de KreaDoe. Wellicht staat je naam daar nog tussen.

Het is vandaag Tweede Kerstdag. In Amerika heet deze dag "Boxing Day". Wij maken er vandaag "Memory Boxing Day" van. Alle artikelen van Memory Box zijn, alleen vandaag, te bestellen in onze webshop met een korting van 15% !
Maar dat is nog niet alles. Ook de beschikbare Magnolia stempels uit de verschillende KERSTcollecties zijn te bestellen met een korting van 30% ! En ook dit geldt alleen vandaag !!
Neem dus snel een kijkje in de webshop en profiteer van deze kortingen.

Fijne Tweede Kerstdag,
Thea & Jan.

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Annerieke!
  Fijne tweede kerstdag allemaal!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuk voor haar, en gefeliciteerd, fijne 2e kerstdag voor iedereen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefelciteerd Annerieke en veel plezier met je prijs!
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat ben ik een geluksvogel. Super dat ik de candy gewonnen heb, ben er heel erg blij mee! Dank jullie wel, mailtje komt eraan.

  Groetjes Annerieke

  ps. bedankt voor de felicitaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat Annerieke met je prijs veel plezier ermee.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen