Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

donderdag 1 augustus 2013

Blog gesloten

Na ruim twee jaar gooit Krea 'Teja' het roer om.
Met een groot aantal websites, blogs, facebookpagina's en facebookgroepen is het allemaal wellicht wat te veel. Als we dan kijken naar de bezoekers op dit blog, het aantal reacties wat we krijgen en het werk wat er in gaat zitten om dit blog bij te houden dan is een keuze helaas toch snel gemaakt.
Met het stoppen van dit blog houdt ook het Krea 'Teja' Team op te bestaan. We bedanken alle vaste designers, gastdesigners en maanddesigners voor al het prachtige werk en de inspiratie die ze gegeven hebben in de afgelopen twee jaar.
Natuurlijk bedanken we ook al onze volgers en (trouwe) bezoekers van dit blog. Dit blog zal echter niet helemaal verdwijnen. U kunt dus altijd terug komen om nog eens op zoek te gaan naar die ene kaart of uitleg. Onregelmatig zullen we hier ook nog nieuws over Krea 'Teja' - hobbystudio publiceren. Dit zal echter over het algemeen productinformatie zijn.

Krea 'Teja' - hobbystudio gaat gewoon door ! 
We hebben plannen genoeg voor de komende maanden. We vieren tenslotte nog steeds ons 20-jarig bestaan .... De finale hiervan zullen we gaan vieren op de KreaDoe in Utrecht. 
Ook op de andere sites van Krea 'Teja' kunt u nog gewoon terecht.

Thea zal haar eigen blog blijven vullen met voorbeelden. --> Thea's Creations
Op Facebook hebben we onze bedrijfspagina waar we regelmatig productnieuws en weggeefacties hebben 
Daarnaast hebben we de Krea 'Teja' Facebook groep waar iedereen zijn creaties kan laten zien, vragen kan stellen of tips & trucs uit kan wisselen. Om de groep te volgen moet u zich aanmelden met uw eigen Facebook account --> https://www.facebook.com/groups/kreateja/

De challenges die wij maandelijks op dit blog hielden zijn verhuisd. Ook deze vindt u vanaf nu op facebook. We werken in de challenges echter niet meer met thema's, maar met vormen van kaarten. Iedere maand wordt er een patroon bekend gemaakt, waarna u zelf aan de slag moet. Uw inzendingen kunt u in de groep zelf laten zien. De kaart hierboven is het voorbeeld van de huidige challenge. Het patroon hiervan vindt u op de Facebook Groep. Ook hier moet u zich aanmelden met uw eigen Facebook account --> https://www.facebook.com/groups/BeChallenged/
De huidige challenge loopt tot en met 27 augustus a.s. Voor de winnaar is er de gebruikelijke kadobon van € 15,00 te besteden in onze webshop. 

En natuurlijk is er onze website en webshop.
En uiteraard kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief.

Wij hopen u allen terug te zien op onze BeChallenged Facebook groep op een andere website, facebookpagina of op een beurs.

Nogmaals dank voor al uw bezoekjes en tot ziens,

Thea & Jan
Krea 'Teja' - hobbystudio

17 opmerkingen:

 1. Wow, dit zag ik niet aankomen, wat jammer.
  Maar een blog kost inderdaad veel tijd en zeker zo'n blog als dat van jullie. alles bij elkaar kan dit inderdaad wel heel erg veel worden en dan moet je een keuze maken. Ik heb altijd genoten hier en wens iedereen dan ook veel succes.
  Liefs Hanny
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Wat jammer, ik reageerde niet vaak, maar bracht wel dagelijks een bezoekje aan jullie blog. Wat jammer zeg. Dit had ik niet verwacht. Ik begrijp dat er keuzes gemaakt moeten worden, heb me al aangemeld voor FBpagina, dus zal jullie blijven volgen.
  Bedankt voor alle inspiratie en uitdagingen hier.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart wat jammer dat je gaat sluiten maar kan het me wel voorstellen.
  Bedankt voor de mooie kaarten en creaties die jullie hebben gemaakt en laten zien.
  Heel veel succes op je andere blogs.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tjee...wat een veranderingen. en inderdaad dat gaat veel tijd kosten om alles bij te moeten houden. ik vind het wel jammer dat jullie met dit blog gaan stoppen. kwam graag langs om naar de creaties te kijken.
  dank jullie wel voor de afgelopen tijd en de creaties. ik wens jullie veel succes.
  helaas kan ik door omstandigheden jullie niet meer verder volgen.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jammer te horen dat julliehier stoppen en alles via faceboek doen. er zijn nog mensen (zoals ik) die niet op faceboek zitten en zo natuurlijk jullie leuke creaties mislopen, jammer....
  nog veel succes verder,
  grtjs,m artina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat jullie met dit blog stoppen. Vond het altijd zo leuk om te kijken.
  Maar blijf jullie zeker op Facebook volgen.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat jullie met dit blog ophouden, maar wel begrijpelijk. Er zitten echt maar 24 uur in een dag ..... Gelukkig verdwijnt niet alles van jullie! Bedankt voor alle mooie creaties die jullie de afgelopen tijd hebben geplaatst. Tot in den Bosch met de vlaai !!

  Groetjes, Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag allemaal,
  dank jullie wel voor alle inspiratie. Ik heb van alle creaties genoten en de en was nog mooier dan de andere.
  Of het me lukt om via facebook ook te gaan volgen weet ik niet.Voor mij is juist het bloggen lekker overzichtelijk. Maar zeg nooit nooit!
  Hartelijek groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel succes met alles. Jammer dat dit blog verdwijnt, maar ik heb me al aangemeld bij be challeged.
  Dus tot ziens op facebook.

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat jammer zeg, ik kwam altijd graag langs om de prachtige kaarten te bewonderen. Maar gelukkig kan het nog wel via FB.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg jammer dat jullie hier mee stoppen. Bedankt dat wij van de mooie creaties hebben kunnen genieten. Veel succes en zoals Merian al zei: tot in Den Bosch met een heerlijk stuk Limburgse vlaai.
  Liefs Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is inderdaad nogal een werk om de verschillende blogs en groepen te moeten bijhouden. Bedankt voor jullie inspiratie! En ik heb jullie al gevonden op facebook natuurlijk. ;)

  Liefs Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauuuuuw ben een poosje niet op de computer geweest en was nu weer eens op de computer .Verschrik er echt van wat ik nu lees echt jammer.Had dit niet verwacht.Voor de Dt dames en Thea veel succes verder.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hallo lieve allemaal, ik lees het nu net, ik vind het wel heel jammer hoor, maar snap jullie natuurlijk ook wel, tuurlijk zien we mekaar snel op facebook en bij misschien anderen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg spijtig dit te moeten lezen. Heb altijd enorm van de creaties genoten, ook al liet ik geen berichten achter. FB doe ik niet aan dus ik vrees dat ik veel ga missen maar wens iedereen heel veel succes en vooral freubelplezier en heel veel dank voor al het moois dat we hebben zien langs komen!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Your card is gorgeous.such a sweet image, I love the soft colours and beautiful detailing.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. How cool was that having a full Car diversion System best 6x9 speakers Through this I really makes the most of my ride each time uniquely while out and about with a few companions. So amazing!

  BeantwoordenVerwijderen