Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 12 juni 2011

Welcom... It's a girl... Enjoy

Goedemiddag allemaal,

Vandaag ben ik er weer met een kaartje die uiteindelijk voor de geboorte voor een meisje is geworden! Ik zeg uiteindelijk, want wat heb ik met deze kaart zitten stoeien zeg. Ik had zoveel leuke nieuwe dingen gezien en dat moest ik natuurlijk allemaal in één keer uitproberen...lol!

Maar goed, hij is af en ik ben best tevreden over hoe de kaart er nu uit ziet!


Het afdrukje is er één vanMotivet. Hij is te koop in de shop vanKrea 'Teja' en het leuke is dat ze de hele maand juni 50% korting geeft op de hele collectie van Motivet. Ga dus snel heen en sla je slag, want ze zijn ontzettend leuk en lief om mee te werken!

Ik heb het egeltje ingekleurd met met Derwent potloden, nummer 100, 510, 550 en 560. Het papier is komt uit een blokjeBird song, alle randen heb ik bewerkt met de paper distresser van Tim Holtz

De ballonnen en feestmuts heb ik gepaperpieced, deze techniek had ik nog nooit eerder gebruikt, maar gaat vast en zeker vaker voorbij komen. Het neusje is bewerkt met Glossy accents, nu lijkt het net of de neus echt nat is.

De grasrand is gemaakt met een mal van Marianne design, de doily met een mal vanCheery Linn designs en de gebruikte embossing folder van Craft concepts In Bloom.


Op deze foto kun je goed zien dat ik met Distress Ink wolken achter het egeltje heb gemaakt. Wat een leuk resultaat geeft dat, nu lijkt het net of ze echt uit de lucht komt zweven met de ballonnen! Ook dit voor het eerst geprobeerd en ook dit ga ik vaker doen:-)


Ook voor jute, touw en brads kun je terecht bij Krea 'Teja'. De bloemen tekst ticktes en hotfix steentjes komen uit mijn eigen verzameling!

Voor iedereen die nog niet mee doet met de geweldige candy die je kunt winnen op het blog vanKrea 'Teja' team..je kunt nog meedoen tot 1 juli!

Een hele fijne zondag allemaal en tot de volgende keer!

14 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje hoor! Leuk hoe je die ballonnen hebt gedaan! Ook de wolkenachtergrond is super mooi gemaakt. Liefs, Marley

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterende kaart mieke
    erg leuk gedaan
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind hem Super gemaakt !!!

    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi gemaakt die wolkenachtergrond, ik doe het altijd met chalk :) Hoe doe je het met Distress inkt? Misschien leuk voor een tutorial ;) je kaart is echt prachtig!!
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Mieke!! Leuk de wolkjes achter het afdrukje!!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hallo Mieke

    Wat is het een prachtkaart leuk gedaan met die wolken en wat zijn ze lief he die Motivet ik vind hen toppie

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaart! Alle details zijn super!
    groetjes gea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super schattig kaartje Mieke, erg leuk!
    De ballonnetjes zijn heel mooi en ook de wolken vind ik prachtig!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mieke, wat een geweldig kaartje heb je weer gemaakt. Heel mooi die wolken.echt TOP !!
    Groetjes Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattige geboortekaart en wat heb je die wolken prachtig gedaan. Leuke details, dus super kaartje.
    liefs paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je kaartje is schitterend Mieke.

    Groetjes van Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Mieke , wat een schattige kaart is dit ! Het stempeltje is super lief. En wat heb je dat leuk gedaan met die paper-piecing van de ballonnen . En die wolken-achtergrond is ook gaaf....dat heb ik ook nog nooit geprobeerd. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooi kaartje ik vind de ballonnen heel leuk gedaan.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoiii, super kaartje...en je hebt zoveel nieuwe technieken gebruikt, leuk hoor!! en ze zijn nog goed gelukt ook...die wolken echt prachtig en paper-piecing?...dit is voor mij ook nieuw, zo zie je maar je bent nooit uitgeleerd...ik ga me er gauw eens in verdiepen...

    Groetjes, en tot zaterdag...

    Thea

    BeantwoordenVerwijderen