Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

vrijdag 1 juli 2011

Nieuw Krea 'Teja' team lid en ander nieuws

Vandaag is ons Krea 'Teja' Team blog een maand oud. In deze maand zijn er 35 berichten geplaatst door het team, hebben we 183 volgers en is de blog door ruim 3500 mensen bezocht. Daar zijn we blij mee en best wel een beetje trots op.

Helaas heeft Nellie besloten om te stoppen bij het Krea 'Teja' Team, vanwege gezondheidsproblemen van  haar man. We wensen Nellie en haar man sterkte voor de komende tijd en hopen op een goed herstel. Nellie bedankt voor je prachtige kaarten, enorme inzet en enthousiasme de afgelopen maand en we blijven elkaar zeker volgen en zien !

Vandaag is het ook de dag dat we een nieuw lid in het Krea 'Teja' Team voor kunnen stellen: Martine. Vanwege verplichtingen elders konden we Martine vorige maand nog niet aan jullie voorstellen. Martine is gek op het maken van kadootjes/tasjes/doosjes en kaarten en haar werkstukken zult u dan ook regelmatig op deze blog tegenkomen en natuurlijk op haar eigen blog. We zijn erg blij dat Martine deel uit wil maken van ons team en daarom heten we haar van harte welkom !

Bovenstaande kaart is een voorbeeld gemaakt met het designpapier van Magnolia en een stempel uit de Magnolia Mini World. De vlinder is een stans van Cheery Lynn Design. (Van Cheery Lynn Designs zullen de nieuwste mallen dit weekend als reservering worden opgenomen in onze webshop. Tot het moment van levering van deze nieuwe mallen heeft u 10% korting op de prachtige nieuwe serie snijmallen.)
Op onze website hebben we een aparte pagina ingericht, waar we meer van deze kaarten hebben staan met alle gebruikte materialen en een directe verwijzing naar het desbetreffende artikel in onze webshop.

De blogcandy is inmiddels beƫindigd en uit de 125 inzendingen gaan we de winnaars loten. Later vandaag zullen de winnaars op deze blog worden vermeld.

Thea & Jan.

13 opmerkingen:

 1. Een heel leuk kaartje en die mal is erg mooi!
  Tot gauw, liefs van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thea ! Prachtig kaartje heb je gemaakt ; wat een leuk modelletje en zo leuk gedaan met die vlinder en mini-Tilda. Prachtige stans trouwens....Martine : ook via deze weg nog een hartelijk welkom !! En Nellie : Sterkte !! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Thea
  Wat een prachtige kaart heb je gemaakt het is een beaty ik blijf jullie zeker volgen .
  En Martine van harte welkom bij het team heel succes maar dat gaat zeker lukken

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat Nellie moet stoppen, heel veel sterkte toegwenst!
  Martine aan boord..........nou dan kan jullie DT niet meer stuk met al die kanjers, gefeliciteerd Madeliefjuh!!!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kaartje! en Martine heel veel scrappplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje, wat leuk de grote vlinder met in het midden een klein magnoliaatje.
  Martine veel plezier bij het DT team.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat je moet stoppen Nellie en Martine welkom in het team!
  Thea wat heb je een super mooie kaart gemaakt, en wat een prachtige vlinderstans!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie kaart Thea! Die vlinder...wowie! Heel erg jammer dat Nellie ons alweer zo snel moet verlaten, al snap ik heel erg goed dat ze nu voor haar man kiest! Martine wil ik van harte welkom heten... We gaan als het moois dat ze maakt voorbij zien komen!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Thea,

  wat een prachtige vlinder is dit!! Geweldig!
  De hele kaart is trouwens heel erg mooi. Leuk dat het symmetrisch is!
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt Thea! En die vlinder :) Oooh! Jammer dat Nellie ons al moest verlaten, ik wens haar veel stertke! En martine welkom in het team! Enne we gaan er weer invliegen he om deze maand ook weer hele mooie dingen te plaatsen ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer dat Nellie er helaas mee moest stoppen!! Het kaartje is super mooi geworden Thea! Die vlinder is echt prachtig.. Liefs, Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nellie sterkte met je man,
  Martine welkom bij krea.
  gr anja

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige vlinder en de mini magnolia past er heel erg goed bij

  dus een super mooi kaartje

  gr roelie S

  BeantwoordenVerwijderen