Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 15 januari 2012

Winnaar Challenge 4

En zo is het al weer halverwege januari ..... Challenge 4 is weer ten einde en de Winterse sketch van Sjakkie heeft weer de nodige prachtige creaties opgeleverd. Er kan er echter maar één de winnaar zijn en de winnares heeft vast haar kaartje al herkend ....
De winnares is
Van Harte Gefeliciteerd. Je kunt contact opnemen met ons via e-mail zodat je je waardebon van € 15,00 kunt besteden in onze webshop.
Voor de nieuwe challenge zul je een aantal dagen moeten wachten. Vanaf deze maand gaan we de challenge starten op de woensdag. Deze loopt dan vier of vijf weken door. Woensdag 18 januari start dus challenge 5 ! De nieuwe uitdaging komt van Krea 'Teja' Teamlid Marianne. We hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer mee gaan doen met onze nieuwe challenge.

Dan maken we gelijk van de gelegenheid gebruik voor wat huishoudelijke mededelingen.
 • We hebben wat problemen met de webshop. Zo is de 'koopjessjop' verdwenen en ook onze speciale categorieën voor de abonnees op het Magnolia Ink Magazine zijn niet meer vindbaar.Onze Engelstalige webshop is deze week online gegaan, in verband met de verkoop van de Magnolia stempel "Koala Cuddles Tilda". Hierdoor is er wat fout gegaan met de Nederlandse webshop. We kunnen hierdoor al enkele dagen geen nieuwe producten toevoegen aan onze webshop. We hebben inmiddels een nieuwe domeinnaam gekregen en zullen op zondag de engelse webshop verhuizen naar dit nieuwe domein. Daarna kunnen we eindelijk de nieuwe producten van Pion Design, Leane Creatief, Nellie Snellen, Penny Black en nog heel veel meer, gaan toevoegen. We hopen dat we zondagavond alles weer in orde hebben. U kunt dan alle nieuwe artikelen weer overzichtelijk bij elkaar zien in de webshop.
 • Onze Krea 'Teja' - facebook groep nadert in rap tempo de 100 leden. De Scraponline van afgelopen woensdag was enorm gezellig en er zijn prachtige creaties gemaakt. Op zondag 15 januari hebben we dan ook een leuke aanbieding voor onze facebook leden. Meld je dus snel aan en profiteer van de aanbieding !
Groeten,
Thea & Jan  


10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je prijs Plonie,. altijd leuk.
  Ik hoop nu toch echt mee te kunnen doen hoor met de nieuwe challenge,
  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plony gefeliciteerd, je kaartje was zo schattig!
  Groetjes van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, gefeliciteerd Plony!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Plony gefeliciteerd, dat was geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk dat ik heb gewonnen, yeahhhhh. Dankjewel en ik ga snel contact opnemen hoor. Groetjes,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, daar ben ik nog een keer. Ik heb geprobeerd om op email te klikken om een berichtje te sturen maar ik kom er op deze manier niet in. Heb je misschien een email-adres voor mij zodat ik via mijn hotmail een berichtje kan sturen????? Lastig hè, sorry. Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gefeliciteerd Plony en veel plezier met je prijs.
  groetjes paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd Plony!!
  veel plezier met je prijs.
  groetjes dora

  BeantwoordenVerwijderen