Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

dinsdag 29 mei 2012

Hugs & kisses

Eén keer in de twee weken vindt er een scraponline(Sol) plaats op onze Facebook groep "Sollen met KreaTeja". De scraponline wordt bedacht en begeleid door Raffaela Perego. Van te voren worden de materialen bekend gemaakt en tijdens de Sol wordt de kaart in elkaar gezet. Een ieder krijgt dan nog een dag om zijn kaart te versieren en verder af te maken. Iedereen die de kaart de volgende dag in de Facebook Groep laat zien dingt mee naar een prijs. Het is iedere keer weer zo leuk om al die verschillende kaarten langs te zien komen. En nu niet denken, "dat kan ik niet", of "zo goed ben ik niet". Het gaat voornamelijk om de lol om met elkaar een zelfde soort kaart te maken. We zijn benieuwd naar ieders creatie, doe dus zeker een keer mee ! Je moet wel een Facebook account hebben en je hebben aangemeld bij de Facebook groep "Sollen met KreaTeja".
Krea 'Teja' heeft nog een facebook groep. Hier kun je o.a. vragen stellen, elkaar tips en trucs geven en je eigen creaties laten zien. Hier zitten we al bijna op de 300 leden en daar zijn we best wel heel erg trots op !
Omdat de Facebook groepen aan onze webshop verbonden zijn, moeten de gebruikte artikelen wel door ons worden verkocht (ook al heb je ze niet zelf bij ons gekocht).
Bovenstaande kaart met envelop komt van de scraponline van eind maart en is dus bedacht door Raffaela.
De gebruikte stempel is "Enjoying Spring" van Whiff of Joy. De stempel is ingekleurd met de Twinkling H2O's. Er zijn op deze kaart ook weer veel stanzen gebruikt: Crealies, Cheery Lynn Design en Magnolia.

Denk ook nog even aan de challenge van deze maand Zon, zee en strand. Met het prachtige weer van de afgelopen dagen moet je ook de nodige inspiratie hebben opgedaan om daar met een prachtige inzending te komen. Je hebt nog twee weken ......

Groetjes,
Thea

14 opmerkingen:

 1. Geweldig mooi gemaakt Thea.

  Liefs Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt. mooi van kleur en met zo'n schattig stempel van Wiff of Joy. Vind ze altijd zo leuk.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er weer prachtig uit! Heel erg mooi gemaakt.
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ongelooflijk prachtig Thea!!!! Ik heb me aangemeld voor de SOL en ga eens proberen dit mee te doen binnenkort! Ik ben nog niet zo thuis in FB, maar dat moet er maar eens van gaan komen hè? Lieve groetjes,CHantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige envelop en wat een beauty van papier is dat.
  Als ik bij jullie tijd kon kopen zou ik zeker eens meedoen. Helaas is dat nog niet te koop...

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwww wat een mooie vlop Thea

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtig werkstuk, ik moet er toch ook eens tijd voor vrijmaken maar de woensdagavond is altijd lastig, misschien de volgende keer.
  gr. liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, in 't echt is ie nog mooier hoor Thea!!!! Groetjes, jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Thea
  Wat een super mooie kaart en een fantastiche envelop echt heel gaaf.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi weer zeg!! Super die kleuren.

  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooi. Er worden altijd zulke leuke dingen gemaakt bij de sol.

  BeantwoordenVerwijderen