Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

woensdag 24 april 2013

duo-opdracht

Hallo allemaal,

Vandaag zijn Paula en ik (Sjakkie) aan de beurt voor de duo-opdracht. Op de beurs in Den Bosch hebben  we een drieluikje van MDF gekocht en deze hebben we gebruikt voor de basis van onze onderstaande kaartjes.
Het papier wat we hebben gebruikt is van de nieuwe serie van BildMalarna en de stempeltjes zijn van Magnolia, ingekleurd met Faber Castell potloden.

Dit is het drieluik kaartje van Paula:


   

Paula heeft de volgende artikelen gebruikt: stansen van Spelbinders; Memorybox (boom, labels, swirl); DooHickeys (hekje); Sizzix (on the Edge); een border van Unique; De bloemen zijn gemaakt met de retro pons van EK Het geheel heeft zij afgewekrt met (parel)lint, tule, plakparels en glitter.

en dit is mijn creatie:


  
en dit heb ik allemaal gebruikt:
Sizzix vlinders; Doohickey (magnolia) bloemen; hekje, swirl, vlinder en veertjes. Twee Noor Design mallen. De vlinders zijn bewerkt met Fran-tage.

Het was een hele leuke opdracht en we zijn beide heel tevreden met onze kaartjes.
We hopen dat jullie ze ook leuk vinden.

Tot de volgende keer 
PAULA en SJAKKIE

we hebben zoveel gebruikt uit de webwinkel dat het een hele dagtaak is om hier al de artikelen te plaatsen, dus we laten hier een paar artikelen zien:

             


5 opmerkingen:

 1. nou lady s ik vind ze beiden
  heel erg mooi hoor super gedaan

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat hebben jullie dit mooi gemaakt dames, ze zijn allebei schitterend geworden, wat een top presetaite weer van jullie beiden.
  Fijne dag, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou dames
  twee perfect uitgevoerde en supermooie kaarten!
  groetjes
  corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtige drieluiken Dames.Heel mooi gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen