Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

maandag 8 juli 2013

Bedankt...in tweevoud!

Goedemorgen allemaal,

Er is alweer een week voorbij en we staan aan het begin van een nieuwe week. Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ik in elk geval wel, samen met de kids die inmiddels vakantie hebben.

Ik kom deze keer met een totaal andere stijl dan jullie van me gewend zijn. Deze stempel van Joy! craft vind ik helemaal geweldig en op zoveel manieren te gebruiken. Deze keer heb ik er tags van gemaakt, maar ook in combinatie met een 'cutie' is deze stempel super!Ik heb de stempel met versamark inkt op een tag gestempeld en bestrooid met clear embossing poeder. Als je dat verhit met de heattool 'smelt' het als het ware en laat het een mooie glanzende afbeelding achter


Daarna heb ik met twee kleuren distress inkt de tag 'ingepoetst' met een blending tool. Op de plek van je afdrukje pakt het ditress inkt niet en komt de afbeelding heel mooi naar voren. In de hoeken heb ik wat fran-tage aangebracht en ook weer verhit.  De tag gemat op kraft cardstock en versierd.Deze leuke postzegels zijn gemaakt met stempels en een snijmal van Whismy Stamps.

*****

Ik heb op dezelfde manier ook een blauwe variant gemaakt...


De leuke tekststempels zijn ook van Joy! Craft.


Mijn boodschappenlijstje van deze keer:                      


Wat ik al zei, zo anders dan normaal, maar minstens zo mooi! 

Een hele fijne maandag allemaal en tot de volgende keer!


5 opmerkingen: