Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

woensdag 24 juli 2013

duo-opdracht; bloempot kaartje

 Hallo allemaal,

Vandaag zijn wij weer aan de beurt voor de duo-opdracht. Dit keer hebben we gekozen om een kaartje te maken met deze mooie bloempot stans van Heartfeld Creations en design-papier van FabScraps:

 

Dit is kaartje van Paula:
Paula het de bloempot op een kaart gemaakt. Het stempeltje van Bild Malarna is ingekleurd met Faber Castell potloden. De bloemen heeft zij gemaakt met een stans van Noor Design (Joy) en de randjes zijn bewerkt met  Viva Decor 3D stempelverf. Verder heeft zij nog wat bloemen toegevoegd en wat spacers en plakparels.

Dit is het kaartje van Sjak:

Zij heeft een kaartje gemaakt van de bloempot, het kaartje kan worden opengevouwen. Het stempeltje van Magnolia is ook ingekleurd met potloden van Faber Castell. De bloemen en de labels zijn gemaakt met Doohickey's van Magnolia. De randjes zijn bewerkt met Viva Decor 3D stempelverf. Verder is er wat touw en pareltjes gebruikt .

We vonden het een hele leuke uitdaging om met deze leuke stans aan de slag te gaan.
We hopen dat je we jullie ook hebben kunnen inspireren.

 

Tot de volgende keer,

PAULA & SJAKKIE

de artikelen uit de winkel hebben wij gebruikt:
         

2 opmerkingen: