Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

donderdag 29 september 2011

happy halloween!

Hoi allemaal,

Dit keer weer eens een kaartje van mijn hand.
Niet iedereen heeft iets met Halloween, wij doen er ook niets aan, maar ik vind het altijd wel leuk om er een kaartje voor te maken. Er zijn ook zoveel leuke stempeltjes en er is ook veel mooi papier te vinden met dit item.  

Dit is mijn resultaat:

Het kaartje is gemaakt met 4 doohickeys (poes, hekje, lantaarnpaal en boom) van Magnolia. Het stempeltje, en oudje van Magnolia, is afgedrukt op kraftpapier en ingekleurd met Derwent potloden. Het inkleuren van Derwent potloden op kraftpapier geeft een heel leuk resultaat en is niet erg moeilijk! Het mooie bijpassende design-papier is  van een nieuwe paperpad van Authenthique.

 Ik hoop dat jullie mijn kaartje weer leuk vinden en vergeet niet om een reactie achter te laten, dan kun je nog steeds meedingen naar een leuke stempel, die wordt verloot onder de vaste volgers.

Tot de volgende keer,
Groetjes van
SJAKKIE

16 opmerkingen:

  1. Geweldig kaartje hoor!! sjakkie.
    Heb je ooitwel eens zoveel doo-hickeys gebruikt op één kaart,hihihi.
    Hij ziet er lekker spooky uit...

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb helemaal niets met halloween, maar je kaart vind ik super, geweldig de kleuren oranje/zwart en Edwin schitterend ingekleurd.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik heb zelf eigenlijk ook niets met halloween hoor, maar idd. wel leuk om er een kaartje voor te maken. Super leuk is ie geworden zeg, en zoveel doohickeys (die je ook wel voor andere doeleinden kunt gebruiken ná halloween gelukkig). Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie kaart! Je hebt ook erg mooi gekleurd
    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb ook helemaal niets met Holloween, maar wel met deze kaart!
    Hij is ERG Leuk!
    Groetjes, Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. een leuke kaart.
    maar.... ik heb niks met halloween.
    moeilijk te beoordelen, het zegt mij helaas niets.
    die lantaarn paal is wel heel leuk.
    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Sjakkie , lekker spooky jouw kaart ! Edwin ziet er gaaf uit. En je bent zeker lekker los gegaan met de stanzen....Ik heb ook niks met Halloween ; vind de kleuren en het papier altijd wel erg mooi. Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is een echt halloween kaartje.Ik heb ook niks met halloween.Maar vind het altijd wel een leuk en griezelig gezicht,hihi.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuk kaartje
    hoewel ik niets met haloween heb
    vind ik deze kaart wel erg leuk
    en vooral je lantaarn paal haha

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  10. schitterende kaart sjakkie
    erg mooi gemaakt
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, wat een leuk tafereeltje heb je ervan gemaakt. Wat zijn dat een leuke doohickeys. Je afdrukje op Kraft is schitterend. Het inkleuren op dit papier is inderdaad heel leuk en geeft een heel leuk effect.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super leuke Halloween kaart heb je gemaakt Sjakkie. Vind de Magnolia doohickeys ook zo mooi. Vind het op Craft papier ook erg mooi uitkomen met Derwent.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. leuke kaart en zo echt lekker spooky xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb zelf inderdaad helemaal niets met halloween, maar als ikdeze kaart zie krijg ik toch de kriebels. Wat gaaf gedaan, erg mooi met die doohickeys.
    Groeten Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een super leuke halloween kaart! leuke details vooral de lantaarn vind ik leuk, die staat nu ook op mijn verlanglijst!
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen