Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

vrijdag 1 juli 2011

We stellen aan jullie voor ..

een nieuwe blog en het nieuwe Krea 'Teja' Team.
Ik vind dit zo spannend. Het is weer een nieuw avontuur.
Naar aanleiding van de verjaardagskaarten actie hebben we Christa, Nellie en Jeanet gevraagd om bij het team te komen en ze wilden allemaal ..echt top !
Daarna hebben we Anneke gevraagd, omdat zij vanaf het begin af aan mijn eigen blog zo trouw heeft gevolgd en altijd zulke lieve berichtjes achter liet.
Via de DT-call van de afgelopen weken hebben we enorm veel reacties gekregen. Niet alleen via de blog maar ook via onze mailboxen. Zoveel prachtige creaties, maar de opdracht "waarom de kaart bij Krea 'Teja' past" bleek een lastige opdracht. Sommigen gingen daar uitgebreid op in, wat wij enorm hebben gewaardeerd, en onze keus uiteindelijk een stuk makkelijker maakte.
Wij willen ook via dit bericht iedereen bedanken die heeft meegedaan aan onze DT-Call. Helaas zijn jullie het niet geworden, maar we kunnen moeilijk alle 67 inzendingen opnemen in ons team.
Uit de DT-call hebben we Marlies en Mieke gevraagd om mee te doen met het team. En ook zij zeiden volmondig ja .... geweldig !
Daarnaast zitten natuurlijk Paula en Sjakkie, onze rotsen in de branding, ook in het team. Wij kennen ze al jaren en zijn ook steevast te vinden op onze stand op beurzen.
Jan en ik heten jullie allemaal VAN HARTE WELKOM in het Krea 'Teja' Team, we gaan er een leuke en vooral gezellige tijd van maken. Deze eerste kaart is dan ook speciaal voor jullie.

Wat gaat er op dit blog gebeuren ? Ons team gaat jullie regelmatig hun nieuwe creaties laten zien. Er wordt gewerkt met artikelen uit het assortiment van onze webshop. Dit kunnen nieuwe artikelen zijn, maar ook artikelen die wij bij jullie onder de aandacht willen brengen. We hopen dat jullie de nodige inspiratie krijgen uit wat het Krea 'Teja' Team aan jullie laat zien. En we hebben nog een aantal ideetjes voor dit blog en het team, maar die houden we nog even voor ons.

Maar om dit fantastische nieuws met jullie te vieren beginnen we met een BLOGCANDY....en wat voor één !
We gaan aan vijf gelukkigen een prijs weggeven.
Eerste prijs: 3 MAGNOLIA STEMPELS naar keuze. Omdat Krea 'Teja' een groot assortiment Magnolia stempels in het assortiment heeft.
Tweede prijs: Een Lili of the Valley stempelset (Occasions). Omdat Krea 'Teja' altijd op zoek is naar bijzondere merken en hierdoor een jaar lang (als enigste in Europa) de Lili of the Valley stempelsets mocht verkopen.
Derde prijs: Een pakket designpapier van verschillende merken. Omdat Krea 'Teja' een enorme keuze heeft aan merken en series designpapier.
Vierde prijs: Een set van zes kleuren Twinkling H2O's. Omdat Krea 'Teja' deze manier van inkleuren in Nederland heeft geïntroduceerd en als enige 168 kleuren in het assortiment heeft.
Vijfde prijs: Het allernieuwste kaartpakket. Omdat Krea 'Teja' al enige jaren kaart- en scrapcardpakketten samenstelt waarin alle materialen die je nodig hebt in het pakket zitten. Al veel gekopieerd door anderen de afgelopen jaren, maar nooit geëvenaard !

Wat moet je hiervoor doen:
  • Wordt volger van deze blog....
  • Plaats ons bloglogo (met link naar dit blog) op je eigen blog in de zijbalk
  • Laat een reactie achter bij dit bericht.
Deze blogcandy loopt tot 1 juli.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en ik hoop dat dit een blog wordt waardoor jullie geïnspireerd door raken.
Van INSPIRATIE naar CREATIE ...

Groetjes, Thea

124 opmerkingen:

  1. Wat een super mooi envelopkaartje Thea. De blog ziet er heel leuk uit. Veel succes met de blog!
    Liefs van Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie envelopkaart Thea en wat leuk dat Welkom schitterend en het blog ziet er prachtig uit heelllllll veel susses met het nieuwe blog en ben heel blij er bij te horen

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Karte ist wunderschön, eine tolle Inspiration.
    Aber auch das Candy ist sehr verlockend und so versuche ich doch gerne mein Glück.
    Ich wünsche euch alles gute für euren tollen neuen Blog und bin schon ganz gespannt was ihr uns alles tolles zeigen werdet.

    Ich habe mich als Verfolger eingetragen und auf meinem Blog in der Sidebar verlinkt

    Ganz liebe Grüße Sonja xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Thea en Jan , wat een mooi blog is het geworden ! En wat een prachtige welkoms-kaart heb je gemaakt , Thea. Compliment ! Ik vind hem helemaal super. En wat een gave candy is dit....prachtige prijzen. Ik wens jullie heel veel succes en plezier met dit blog en dit team ! Gaat zeker lukken. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met het nieuwe DT en deze blog, ik kan niet wachten om te zien wat voor moois er gemaakt wordt. Je enveloppen kaart is helemaal cute. En wat een gave Candy geven jullie weg, bedankt voor de kans om dit te winnen ;o)

    Janneke XO

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met dit mooie blog en het nieuwe DesignTeam! Veel plezier en succes!
    De kaart is prachtig! Heel mooi van kleur en schitterend versierd.
    Ik doe graag mee aan de leuke candy...

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Thea & Jan, de blog is super mooi geworden :)
    En je kaartje Thea is werkelijk prachtig!
    En dank je wel dat ik bij dit leuke team mag behoren ;) Veel succes, maar dat gaat zeker lukken!!
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo allemaal,
    Van harte gefeliciteerd met het nieuwe blog en het nieuwe design team. Je kaart vind ik prachtig,ik doe graag mee aan de candy.

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe blog
    en nieuwe DT leden. Wat een mooi kaartje heb
    je gemakt en ik wil graag een gokje wagen

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Thea en Jan,

    Jullie blog is echt heel mooi geworden en ook een geweldig design team. Thea je kaartje is schitterend!! Ik doe graag mee en zet 'm op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nadat ik je e-mail gelezen had ben ik gelijk op je blog wezen kijken en wauw wat super. Mooie enveloppe/kaart heb je gemaakt en natuurlijk ben ik gelijk volger geworden en ga zeker meedoen aan deze supercandy, wat een geweldige prijzen. Ik wens jullie veel succes met deze nieuwe blog en hoop gauw meer te zien van alle mooie creaties.
    groetjes Jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en die kaart vind ik supermooi, wat een project! Natuurlijk doe ik mee aan jullie candy en heel veel succes met deze nieuwe blog.
    Groetjes Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. PROFICIAT met deze "uitnodigende" nieuwe blog!!!
    De eerste creatie is beeldig en met dit super Design Team staat ons beslist nog veel meer moois te wachten.
    Heel veel succes allemaal en bedankt voor de gave candy!!!

    Groetjes, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog! en natuurlijk een fris team.. ben benieuwd naar de mooie creaties die hier voorbij gaan komen!
    Ben natuurlijk volger geworden en heb het logo in mn sidebar gezet.. bedankt voor de kans om 1 van de gave candy's te winnen! Liefs, Marley

    BeantwoordenVerwijderen
  15. gefeliciteerrddd met jullie nieuwe blog, ik ben natuurlijk meteen volger geworden hoor, en prachtig deze creatie, ik wens het hele team heel veel succes en wat een verrassing nu al een candy, ik zet het gauw op mijn blog

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog. Ben al volger geworden. Ga het logo op mijn blog plaatsen. Bedankt voor de kans op één van de mooie Candy's te winnen.

    Je envelopkaart ziet er erg prachtig uit Thea.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuk nieuw blog, en dan moet het nog starten, veel succes, ik ga zeker volgen, en bedankt voor kans om een mooie candy te winnen!
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Van harte gefeliciteerd met jullie DT-blog, dat gaat vast een succes worden. Van een aantal DT-leden ben ik al langere tijd volger dus verbaasd het mij niets dat ze gekozen zijn voor het DT.

    Heel veel succes toegewenst!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  19. schitterend dit blog heb me meteen als volger aan gemeld nu ben ik er vanaf het begin bij, de andere blog ontdekte ik puur door toeval via via toen ik een blogsurf middagje had ;0) en ook die is gaaf en blijf die ook volgen
    ik wens alle DT leden heel veel succes

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat een prachtige kaart Thea.
    en het team klinkt nu al gezellig :)

    groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  21. schitterend dit blog heb me meteen als volger aan gemeld nu ben ik er vanaf het begin bij, de andere blog ontdekte ik puur door toeval via via en Van harte gefeliciteerd met jullie DT-blog, dat gaat vast een succes worden

    liefs Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gefeliciteerd met je nieuwe dt-team en blog. De eerste kaart die je erop hebt staan is al supermooi. Ben benieuwd naar alle nieuwe creaties die erop komen te staan.

    Groeten Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  23. allereerst proficiat met jullie's nieuwe blog!!
    De dames die gekozen zijn in het DT team ook van Harte.
    En wat een geweldige blogcandy,daar druf je niet van te dromen om daar iets van te winnen.

    groetjes Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Van harte gefeliciciteerd met jullie nieuwe blog.
    Het ziet er echt super uit. Ben daarom om maar direct volger geworden en heb een link geplaats op mijn eigen blog.
    Veel succes!!
    groetjes scraffy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo designteamleden,

    Van harte met jullie nieuwe blog, ben volger geworden en doe dus graag mee aan de candy. Misschien staat mijn foto er nu bij.

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en Dt-team. Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan maken. En wat een geweldige blogcandy, nou daar willen wij wel aan mee doen. De candy staat op ons blo. Heel veel succes gewenst met het blog.
    groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Via Nellie ben ik op jullie nieuwe blog terecht gekomen en wat leuk dat jullie deze gestart zijn! Van harte gefeliciteerd en ik ben benieuwd wat er allemaal staat te gebeuren! Groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heel mooi nieuw blog geworden zeg.
    En de creatie hier boven is ook prachtig!!
    Dames gekozen voor het DT Team,gefeliciteerd en veel plezier,ik kijk alvast uit naar jullie creaties.
    En ik doe graag mee met de candy.

    Groetjes esther

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Gefeliciteerd met je nieuwe designteam. Ik ben er zeker van dat we heel wat mooie creaties gaan zien. Je kaart is in ieder geval al heel mooi, dus dat belooft wat. Ik heb me als volger aangemeld en doe natuurlijk mee met jullie nieuwe challengeblog. Ook doe ik graag mee met de mooie candy.
    Ga eerst op vakantie en dan weer meedoen.
    Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een warm welkom op dit nieuwe blog. Als alle creaties net zo mooi worden als de welkomskaart zullen de volgersaantallen snel oplopen. Als blogger tenminste meewerkt want ik kan even geen volger worden.... Reden te meer om later terug te komenen dat alsnog goed te maken. Ik doe natuurlijk graag mee met deze fantastische candy. Zit hier echt likkebaardend op de bank.
    Heel veel succes met dit blog en ik ga jullie met veel plezier volgen.
    Groetjes Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hoi allemaal van harte gefeliciteerd nieuwe DT leden heel veel creatieve pleziertjes hier en ik doe natuurlijk graag mee met jullie candy Thea succes meis ik heb je vorig jaar op de Kreadoe ontmoet harstikke leuk en fijn dat je nu eens een andere foto bij je profiel hebt deze is een stuk beter hihi

    groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  32. weer een nieuw blog , veel succes ermee en veel plezier ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog! Wat ziet hij er prachtig uit! Ik ga hier zeker regelmatig langskomen om inspiratie op te doen!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi,

    Van harte gefeliciteerd met het blog en wat leuk dat jullie een candy weg geven, doe graag mee en ook erg intressant dat jullie met eigen materialen gaan werken.

    Groetjes, Danielle

    ps, ik geef ook 3 candy;s weg dus als wil mag mee doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Dames,

    Heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel succes met jullie DT blog.
    Oooooooooooo ik vind de enveloppe heel mooi en wat gaaf papier.

    Natuurlijk waag ik een gok naar de candy en zal ik vaak langskomen om inspiratie op te doen.

    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Gefeliciteerd met jullie Blog en wat een prachtige Candy, ik doe graag mee.

    gr.Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk een nieuwe blog om te volgen ben nieuwschierig naar de creaties van het team.

    Groetjes,
    An

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en de nieuwe aanwinsten in jullie designteam.
    Ik ga jullie blog zeker volgen.

    Groetjes renske

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een prachtige kaart, zo voel je je echt welkom. Van harte met jullie nieuwe blog en de nieuwe leden. Het ziet er allemaal veelbelovend uit. En dan geven jullie ook nog vijf van die geweldige candy's weg! Ik zou zeggen count me in.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Proficiat met jullie nieuwe blog en DT-team!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een gaaf blog, allemaal van harte met dit geweldig nieuwe blog, ik ben ervan ocertuigd dat jullie met deze talenten er iets schitterends van gaan maken.
    Veel succes met alles en kom zeker regelmatig hier langs.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Dag dames,

    van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en met jullie nieuwe DT. Ik word zeker volger en niet alleen om de candy's maar vooral om ideetjes op te doen en te kijken wat er allemaal te koop is in scrapland, want nog steeds zit ik regelmatig met mijn mond open en gaat er weer een stukje van de scrapwereld open.
    Veel succes en plezier met elkaar!

    Groeten,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Tjonge wat een leuke nieuwe blog.
    Ik ben zeer benieuwd naar alle creaties.
    Ik wens jullie heel veel succes.
    Het logo heb ik meteen op mijn blog geplaatst.
    Hoop dat velen het zullen zien en jullie blog zullen bezoeken.

    groetjes
    Marianne Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wow wat een super mooie envelop! Van dit blog wordt ik graag volger. Jullie hebben een fantastisch DT team een aantal mensen volg ik al geruime tijd en zij maken de mooiste dingen. Ik denk dat het echt genieten wordt om dit blog te volgen! Ben heel erg benieuwd naar jullie creaties! Hartelijk Gefeliciteerd met dit niet nieuwe blog en natuurlijk geweldige DT team!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. gefeliciteerd met je nieuwe blog. wat fijn dat je een team hebt bijeen kunnen vinden. moeilijk hoor! met zoveel kandidaten..
    heel veel plezier en gezelligheid toegewenst.
    de envelop ziet er prachtig uit, leuk gemaakt.
    en dan gelijk een candy...hier doe ik graag aan mee. de link is op mijn blog

    groetjes Dora

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Gefeliciteerd met je nieuwe blog en team!
    Wat heb je een geweldig mooie enveloppe kaart gemaakt, super!!! Ik ben gelijk volger geworden en het logo staat op mijn blog! Heel veel succes!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een prachtige blog hebben jullie gemaakt. De enveloppe kaart is erg mooi zeg!! Wij zijn meteen volger geworden. We willen graag een gokje wagen.
    Groetjes Astrid & Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtige envelop !!!
    De samenstelling van het dt-team is helemaal top.
    En wat een geweldige candy...
    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Een gave envelopkaart!!
    Leuk een nieuw blog, ben snel volger geworden.
    Een superleuke candy. Ik waag ook een kansje...
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Eeen leuke blog, veel succes,en natuurlijk doe ik mee voor de candt
    Ettie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog. Het ziet er super gezellig uit. En het envelopkaartje is echt heel mooie geworden. Ook ik wil heel graag een gokje wagen voor deze mooie candy.
    Dus ben ik gelijk volger geworden.
    En ga het gelijk op mijn sitebar zetten.

    In ieder geval wens ik jullie heel veel succes met alles.

    Groetjes Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Gefeliciteerd met jullie nieuwe challengeblog! Ik ben meteen volger geworden. En wat leuk om meteen een candy weg te geven, daar doe ik natuurlijk graag aan mee!
    groeten gea

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Superleuk weer een nieuw blog erbij en gelijk al 2 leuke creaties gezien, DT veel suc6 met het blog! Ben gelijk volger geworden en wil natuurlijk ook wel een kansje wagen voor de candy!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Succes met je nieuwe blog, het ziet er erg goed uit. Nieuwe leden van DT heel veel succes meiden, maar er iets moois van met elkaar.
    Heb me aangemeld als volger en wil ook wel een gokje wagen voor de hele mooi blogcandy, wat een fantastische prijzen.
    Heel veel succes allemaal hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hoi Thea en Jan,

    Gefeliciteerd met deze mooie blog en het nieuwe DesignTeam! Wil jullie allemaal heel veel succes toewensen en wat een geweldige candy heb je en daar wil ik graag een gokje op wagen.
    Ben volger geworden en de candy staat op mijn sidebar.
    En wat een beauty van een envelopkaart heb je gemaakt echt superrrrr.

    Gr....Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ontzettend leuk, een nieuwe blog met DT-werk vanuit Krea 'Teja'! Ik ben meteen volger geworden en doe natuurlijk ook mee met de candy!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Leuke blog, ben direct volger geworden en waag ook voor de Candy een gokje.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Gefeliciteed met jullie nieuwe blog, het ziet er geweldig uit. Ben direct volger geworden en wil natuurlijk wel een gokje wagen voor de candy.

    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. wat een gave envelopkaart!! Heel veel succes met jullie nieuwe blog, ben natuurlijk volger geworden!! En wat een leuke candy!!

    xxBetina

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en DT-Team. Ga jullie blog zeker volgen. Wat een super candy, daar wil ik graag aan mee doen.

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. gefeliciteerd met dit nieuwe DT team, ik kan me niet anders voorstellen dan dat dit een heel inspirerend blog wordt. Ik zal hier regelmatig een kijkje komen nemen.

    Ook ik wil graag meedoen met deze geweldige candy. Wat een prijs. ik hoop zeker dat ik hem win, maar ik weet dat hij op een goede plek terecht komt, bij een enthousiast en creatief persoon

    groeten Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hallo Krea Teja DT-ers !
    Wat leuk om een eigen blog te hebben. Ik ben direct volger geworden, want ik wil graag geïnspireerd worden door jullie. Jullie maken stuk voor stuk zulke mooie dingen !
    Groetjes,
    Esmeralda.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Superleuk blog, van harte gefeliciteerd! Uiteraard ben ik volger geworden en bij deze doe ik graag mee aan jullie gave candy!

    Groetjes, Yvette

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Allereerst van harte gefeliciteerd met je mooie blog. Het ziet er heel mooi uit. Wat een ontzettend leuke candy geef je weg. Ik ben direct volger geworden en je candy staat al op mijn side-bar. Dank je wel voor de kans deze te winnen. Heel veel succes allemaal.

    Groetjes van Ineke
    http://inekecreatoins.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  65. gefeliciteerd met de uitbreiding van het DT team! De blog ziet er nu al hel mooi uit! Ik ben benieuwd welke mooie creaties er voorbij gaan komen!

    groetjes,
    Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Heel veel succes met dit nieuwe blog, ik ga het zeker volgen en hoop op veel inspiratie!

    gr. Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en wat een mooie candy ik doe graag mee. Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een mooi blog! En een DT-team en en mooie candy..het kan niet op!
    Ik ga jullie graag volgen.
    Heel veel succes met alle nieuwe zaken en ik waag graag een kansje.
    Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wow wat een super leuk DT Team!
    En nog van harte met jullie nwe blog.ziet er toppie uit allemaal.
    Zou heel graag meedoen met deze blogcandy.
    Fijn weekend.

    Gr Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Gefeliciteerd met deze nieuwe blog!
    Heel veel succes.

    Groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe blog. Dat beloofd al heel veel goeds. Die envelop aan het begin was helemaal super gemaakt. En wat starten jullie met een uitgebreide candy zeg daar doe ik heel graag aan mee. Ga vooral door met ons te inspireren door jullie prachtige creaties. groet Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  72. gefeliciteerd met jullie nieuwe blog!
    De welkoms-envelop is super en heel toepasselijk natuurlijk!!!
    Heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi,

    Wat een leuke en mooie blog, ziet er erg proffessioneel uit. Ik ding graag mee naar de Candy, ben volger geworden en heb je gegevens op mijn site geplaatst www.hobbypaleisje.nl
    Groetjes
    Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hey ladies wat een geweldig blog. Alle |DT leden heel veel succes. Veel van jullie volg ik al een tijdje.
    Ook ik wil graag een gokje wagen naar de candy.
    Nogmaals heel veel succes ,maar dat gaat wel lukken denk ik.
    Lieve groetjes Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat leuk dat jullie van die mooie prijzen weggeven.
    Ik wil graag meedoen.

    groetjes van Noa

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Gefeliciteerd met de nieuwe blog! Ziet er erg veelbelovend uit! Ik blijf jullie alvast volgen en waag mijn kansje voor de candy!
    Groetjes,
    Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een super Blog! Heel veel succes.
    Ben volger geworden en ik wil natuurlijk een gokje wagen voor de candy :)

    xoxo
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een super leuke envelopekaart Thea en wat ziet je blog er prachtig uit.
    Ben meteen volger geworden.
    Ik doe graag mee aan de candy.
    Veel succes allemaal.

    Gr ans S.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo Thea,

    ben al volger geworden en doe dus heel graag mee aan jullie candy,sta er al een keer op maar foto staat er niet bij.

    groetjes Bea.
    www.beacrejakaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  80. gefeliciteerd met jullie blog. ben al volger geworden en heb de candy op mijn blog gezet.
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Thea
    sorry, ik zag dat ik nog niet had gereageerd op je mooie welkomskaart, terwijl die zo super is en Jan met de mooie dt-blog.
    Er staan nu al zoveel mooie dingen op dus het zal best een succes worden en dan al die leuke reacties toppie.
    liefs paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. hallo Thea De blog ziet er heel leuk uit,gefeliciteerd hoor ik hoop dat ik jou volger kan worden want hij is momenteel niet zichtbaar ik probeer dit later nog wel eens en zet jullie logo in mijn blog in de side bar dus ik hoop op een kansje voor de leuke candy
    succes nog
    groetjes Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Hallo Thea en Design Team leden!

    Wat een leuk blog is dit geworden!
    Super!
    Graag doe ik mee met jullie blogcandy!
    Het logo staat in mijn sidebar en natuurlijk ben ik volger geworden, want dit wil ik niet missen!

    Lots of butterflykisses

    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hallo Thea en team,

    Gefeliciteerd en heel veel sucses met dit leuke nieuwe blog!
    Helaas heb ik geen eigen blog dus kan ik ook geen volger worden!
    Ik kom wel regelmatig langs hoor om even te kijken wat voor moois jullie weer gemaakt hebben!
    Lieve groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  85. hallo Thea
    ik kan nog steeds geen volger van jou blog worden want hij is voor ons niet zichtbaar ook mijn eigen blogvolgers zijn niet zichtbaar ik weet niet hoe dit komt
    groetjes Akkina

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hoi Thea,
    Gefeliciteerd met je nieuwe blog!
    Ik ben volger geworden en hoop regelmatig langs te komen!
    Liefs,
    Marjoleine

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog. Ik heb sinds kort jullie website ontdekt en de eerste bestelling is prima gearriveerd. Ik word dus graag volger.

    Groetjes,

    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hallo Thea en Jan,

    Wat een super leuk blog hebben jullie!
    Ik kwam hier via een reaktie van Marlies op mijn blog. Leuk ideetjes en een heel erg goed DT team hoor! Daar kun je veel inspiratie bij opdoen.
    Ik wens jullie heel veel succes en doe natuurlijk mee om jullie te promoten door jullie candy op mijn blog te plaatsen en meteen zelf een kansje te wagen.
    Fijne pinksterdagen,
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Zo he wat een gave candy geven jullie weg daar wil ik wel een kans op wagen. Ik ben volger bij jullie geworden en heb de link op mijn blog staan. Het ziet er allemaal veel belovend uit!
    Succes met creaties maken dames!!!
    groetjes mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Hallo dames,

    Van harte gefeliciteerd moet deze nieuwe blog! En wat een gafe candy geven jullie weg. Ook ik maak graag een kansje en ben een volger geworden en zo kan ik ook meteen al jullie mooie creaties blijven volgen.

    Groetjes,

    Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hallo Dames,

    Wat een leuk blog en prachtige kaart. Ik ben al volger en zou graag een kansje wagen op de blogcandy. Ik ga zeker jullie blog volgen om inspiratie op te doen.

    Hartelijke groeten
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hallo Thea en team,
    Heb hierboven al een berichtje achtergelaten maar ontdekte zojuist dat ik wel een volger kan worden ook al heb ik geen blog!
    Dus vanaf nu ben ik volger en dat doe ik met veel plezier!!
    Gefeliciteerd en sucses met je team en dit leuke blog!
    Lieve groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Ik ga ook meedoen, een leuke candy en een leuk blog. Voor alle DT leden gefeliciteerd, wij gaan genieten van al het moois dat jullie gaan maken. Teja en Team heel veel succes,
    Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Erg mooie blog,frisse kleuren.
    Ik wil ook erg graag met deze superCandy meedoen.
    Gr.Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Hallo Thea,
    Wat een vernieuwingen allemaal, leuk hoor.
    Natuurlijk doe ik mee aan de Candy, ik zal je logo zo op mijn blog zetten.
    Veel succes.
    Liefs Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Hallo,
    Gefeliciteerd met je nieuwe blog en DT team !!
    En dan zo;n gave candy daar doe ik graag aan mee
    Gr, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Gefeliciteerd met deze stap! En wat een super prijzen, die ook nog representatief zijn voor jullie. H2O 's; je hoort er soms van, maar ik ken ze niet. Had ik dus veel eerder langs moeten komen. Als ik win, zou ik heel graag de vierde prijs winnen...... Ik zet hem op mijn blog en ga duimen.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Hallo,

    Gefeliciteerd met jullie blog.
    Ben al volger en heb de candy op mijn blog gezet.
    Ik zou graag een gokje wagen!

    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Ik ben volger geworden hoor . . .kullie blog zet er erg mooi uit . . . prachtige creaties
    wat een fantastische candy
    ik doe graag mee

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Via via ben ik op jullie blog terecht gekomen en ben gelijk volger geworden. Wat een geweldig mooi kaartje hebben jullie gemaakt. Ga ook gauw eens in jullie winkel kijken.
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wat is de blog mooi geworden.
    Mooie creaties zijn er te vinden.
    Logo staat op mijn blog en ben volger.
    bedankt voor de kans om mee te doen aan zo'n grote en mooie candy.

    groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Via de nieuwsbrief ben ik op jullie blog gekomen en het ziet er allemaal geweldig uit! Ik ben meteen maar volger geworden, want de tutorial ziet er veelbelovend uit. Ik wens alle designers veel succes. Bedankt voor de kans om de candy te winnen en ik ga jullie nu linken op mijn sidebar!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe blog en het dt team ben nu al benieuwd wat voor moois er allemaal gaat verschijnen op dit blog.
    De candy is supermooi en ik wil dan ook een kansje wagen ben lid geworden en ik zet het op mijn blog.
    Heel veel succes.

    groetjes Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  104. hallo thea
    ik kan nog steeds jou volgers niet zien en kan me daarom ook niet als volger opgeven hoe kan dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  105. via de nieuwsbrief kwam in op jullie blog

    het zijn weer super candys die jullie weg geven

    dus wil ik ook wel een kansje wagen

    ik zet het ook op mijn blog
    hoop dat de open dag een sucses word

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  106. gefeliciteerd met jullie blog,ben gelijk volger geworden,en zal hier nog vaak te vinden zijn,want wat een vriendelijke mensen allemaal.
    groetjes marian

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Hallo, wat leuk dat jullie een blog zijn opgestart. Ben volger geworden en kijk uit naar de inspiratie. Ik zal het logo op mijn blog plaatsen. Groetjes en nog een fijn weekend, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  108. het ziet er prachtig uit en ik ben dan ook volger geworden
    Ik zal het logo op mijn blog plaatsen.
    Ik kijk uit naar al het moois (inspiratie) wat geplaatst gaat worden.
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Wat leuk dat jullie een nieuwe blog begonnen zijn.
    Ik ben natuurlijk gelijk volger geworden en heb de candy op mn blog gezet!
    Heel veel succes!
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Wat een leuke blog, ik denk dat dit een succes wordt
    En al helemaal met zo'n leuke candy

    Groetjes Carol

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Wat een superleuk blog hebben jullie, je envelop vind ik echt helemaal te gek.
    Je logo staat op mijn blog en ik waag graag een gokje hoor,

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Wat een ontzettend leuke Candy, daar wil ik graag aan meedoen!
    Ik zie trouwens dat jullie hier niet ver vandaan zitten dus ik hoop snel bij jullie langs te kunnen komen!

    groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  113. wat een mooie nieuwe blog.
    natuurlijk ga ik jullie volgen, inspiratie is nooit weg, hihi.
    en wat een prachtige kaart!
    geweldige kleuren en er is zo veel op te zien!

    groetjes melanie

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Jan en Thea,
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog en team.
    Veel succes en zie de mooie creaties vast wel op mijn blog verschijnen nu ik ook volger van dit blog geworden ben.
    groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  115. hallo alle teamleden
    allemaal van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe blog
    heel mooi trouwens
    ik zie de creaties vanzelf nu wel verschijnen
    ik ben ook volger geworden
    heel veel succes

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Hallo,

    Ik ga jullie volgen hoor!
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe blog!
    Ik doe zeker mee met de candy

    Groetjes Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  117. ja ik ben toch een vergeet ik helemaal een berichtje achter te laten,gefelciteer mete jullie niet blog,je vlop kaartj is echt super.
    gr anja

    BeantwoordenVerwijderen
  118. volger ben ik al ,en logo staat er ook al op.
    prachtige vlopkaart,en een super blog,en succes met de candy.
    groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Leuke blog hebben jullie, wij zijn nieuwe bloggers en wij kijken onze ogen uit.
    Wij hebben ons aangemeld als volgers, dus kom maar op met al die nieuwe inspiratie.
    Bedankt Sjakkie voor je reactie op onze zomerkaart.
    Groetjes Hilde & Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Wauw wat een super leuk blog hebben jullie. Zulke super mooie kaarten en projecten. Krijg zin om mijn freubelspullen te pakken. Helaas is het daar nu een beetje laat voor.

    Liefs Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Een super leuk blog. Hoop hier heel wat inspiratie uit te halen. Ben ook volger geworden. Heb de candy ook op mijn blog gezet.

    Groet Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Wauw,
    Wat een geweldige kaart!!
    Graag wil ik ook mee doen aan deze candy. Ik ben nog maar een beginnend blogger, dus ik weet niet hoe ik jullie link moet plaatsen op mijn blog.
    Wel heb ik jullie in m'n bloglijst gezet, ter compensatie.
    Maar ook om makkelijker te kunnen kijken wat jullie geplaatst hebben.

    Bedankt dat ik mee mag doen.
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Hoi Gefeliciteerd met jullie mooie blog.Ik ben altijd in voor nieuwe inspiratie. Volger ben ik inmiddels geworden maar heb geen eigen blog.
    Hoop dat ik toch mee kan doen aan de candy.

    Greotjes
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Hoi Thea,
    Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe blog. Ik kan het bijna geen kaart meer noemen die je gemaakt hebt. Het is gewoon een kunstwerkje ik vind hem echt prachtig. Heb jullie logo op mijn blog geplaatst en ben ook volger geworden. Weet zeker dat ik heel veel inspiratie van je ga krijgen. Heel veel succes.

    Groetjes Johanna

    BeantwoordenVerwijderen