Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

maandag 9 april 2012

Believe...

Goedemorgen allemaal op deze tweede paasdag,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie te inspireren met een door mij gemaakte creatie! In overleg met Thea laat ik jullie vandaag een kaart zien met een digi van Saturated Canary. Deze leuke digi's zijn niet bij haar in de shop te koop, maar deze wil ik toch graag met jullie delen!

Krista Smith heeft een speciale digi gemaakt voor borst kanker met de toepasselijke naam Boobies! Ze wil hier geen geld aan verdienen en iedereen mag hem van haar meenemen, het enige wat ze van je vraagt is dat je haar blog volgt! Toen ik deze tip van een lieve mede blogster kreeg, ze weet wat er hier allemaal speelt, wist ik meteen voor wie ik er een kaart mee ging maken. Momenteel is deze vreselijke ziekte ook hier heel erg dichtbij gekomen... Ik weet zeker dat dat voor heel veel andere blogsters ook zo zal zijn, helaas...!


Ik heb er een easelkaart van gemaakt en de basis is van Wit, Donker roze en Licht roze gemaakt. Het design papier komt uit een paperpad van My Minds Eye.


Ik heb Boobies afgedrukt op DCP papier en ingekleurd met copic markers. Ze is uitgestanst met Nestabilitie, Labels Ten. Terwijl ze nog in de mal zat heb ik de randen aangezet met decorating chalks en langs de randen zie je een paar hotfix steentjes.


Verder heb ik gebruik gemaakt van de Cherish Border van Memory box, de Doo-hickey Romantic Tag van Magnolia, een Chandelier pink&light pink, Bloemen, een roze Rozet, kant en twee door mijzelf gemaakte kralenpins.


Dit is de kaart van de zijkant gezien!

Je kunt Boobies HIER hier vinden! Als je hem nu niet nodig bent...goddank... laat het dan een geheugensteuntje zijn om je mammografie op tijd te laten uitvoeren. Denk goed om je eigen lichaam!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne tweede paasdag toe en tot woensdag, want dan ben ik er weer met de nieuwe challenge die dan van start gaat!

24 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt met die speciale digi. je hebt er echt een heel leuk kaartje van gemaakt en degene die hem van je zal krijgen zal er heel blij mee zijn, want met deze ziekte kun je wel wat steun gebruiken, super van je!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje heb je met deze speciale digi gemaakt!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een superkaart is dit geworden
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mieke, wat een prachtige kaart is dit geworden. Mooi dat je deze hier mag laten zien ondanks dat de afbeelding niet uit de winkel komt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mieke wat een leuke kaart. heel leuk ook die memory box mal zo op de onderkant. gr lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi initiatief en wat een mooie kaart!
  Die mal vind ik ook erg prachtig!
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Mieke, ik ben helemaal onder de indruk van je kaartje...wat heb je deze stempel mooi gebruikt. Alles klopt. Ik heb ook iemand in mijn directe omgeving die helaas met borstkanker te kampen heeft, ik ga dan ook zeker mijn best doen om ook zo'n mooie kaart te maken, bedankt voor de inspiratie... Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mieke,

  at en mooie kaart heb je gemaakt. Helaas hebben we ook deze stempels nodig. Hoewel ik bijna zeker weet dat mijn schoonzusje, zo'n kaartje niet echt zou waarderen. Maar dat zal aan haar liggen....ze stopt het weg. Dus zou ik wel een beetje terughoudend zijn en de persoon wel goed moeten kennen.. Hoe heb je die tekst zo gekregen?

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi gedaan Mieke. En ja.....ook wij weten van dichtbij van deze ziekte. Het lijkt wel of het steeds meer en dichterbij komt. Ik vind hem erg mooi en weet zeker dat dit gewaardeerd wordt. Iets moois en aparts in frisse kleuren in je ziekenhuiskamer kan heel goed doen. Om nog maar niet te spreken van als je hem net in je handen krijgt en er zoveel op te zien is. Heel mooi.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Mieke,

  Wat een lief gebaar is deze kaart voor iemand die het heel moeilijk heeft ik weet zeker dat dit kaartje gewaardeerd wordt door haar.

  Je kaart is super mooi.

  Groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kaartje Mieke. En ik vind het een goede aktie.

  groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi kaartje en helaas ook hier toepasselijk.
  Ook een hele mooie tekststempel die je hebt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je moet zo'n kaartje met deze afbeelding idd niet nodig hebben, maar helaas heeft iedereen er wel eens mee van doen in zijn naaste omgeving en dan is dit kaartje prachtig als steuntje in de rug van diegene.
  Ik mag van de week weer, en ik blijf het ook altijd spannend vinden.
  Fingers crossed.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hele mooie kaart en een lief gebaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kaart Mieke! Goed idee van Krista! Helaas had ik deze al 2x eerder voor een collega kunnen gebruiken...hoop 'm eigenlijk niet nogmaals nodig te hebben, maar heb 'm toch maar gedownload. Iedere vrouw die op dit moment hiermee worstelt gun ik heel veel kracht! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kaart heb je met deze digi gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 17. heel mooi en heel lief

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie kaart Mieke en heel erg bedankt voor de tip van deze digi. Zo bruikbaar voor een vriendin.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Mieke!
  Echt super mooi!

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een hele mooie kaart heb je gemaakt. Schitterend gewoon. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is een prachtige kaart, erg mooi gemaakt!!

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een geweldig mooie kaart. Wat een prachtige liefdevolle details heb je erop verwerkt. Zooo mooi.
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind hem prachtig! En zó mooi ingekleurd. :D

  Groetjes Marit

  BeantwoordenVerwijderen