Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 22 april 2012

Nieuws en nieuwe artikelen


Vanwege ziekte van ons Krea 'Teja' Teamlid Marianne, vullen we haar plaats even op met nieuws en nieuwe artikelen. 
Hierboven de geweldig nieuwe serie van Whiff of Joy "We are Family". De stempels zijn unmounted, vergeet dus niet een vel EZ-mount mee te bestellen.
 Ook van Art Impressions zijn er weer veel nieuwe stempels binnen. De "Girfriends" serie is verder uitgebreid, maar bekijk ook de "Golden Oldies" en de nieuwe "Peoples" serie. In de laatste is vast wel een stempel te vinden die voor vaderdag kan worden gebruikt ...... Ook "Whoot" is een nieuwe serie, dit zijn allemaal uiltjes. Alle stempels hiervan zijn echter uitverkocht, maar komen binnenkort weer binnen.
Van Magnolia zijn de Doohickey's uit de "Princes & Princesses" serie twee weken geleden verschenen. Het nieuwe Magnolia Ink Magazine zal op 23 april bij ons binnen komen. Deze is te bestellen via onze webshop. De nieuwe serie "Summer Memories" wordt eind deze week binnen verwacht en zal, waarschijnlijk, vanaf maandag 23 april via de webshop zijn te reserveren. Uiteraard is er weer een reserveringskorting deze week.
Er zijn heel veel nieuwe PaperPads binnen, waaronder deze prachtige Pads van Prima Marketing. De afmeting van een Paper Pad is 15,2 bij 15,2 cm en de vellen zijn dus ideaal voor het maken van kaarten.
Ook is er enorm veel nieuw designpapier verkrijgbaar. Graphic45 is gekomen met een prachtige vintage serie "Little Darlings". 
En het goede nieuws is verder dat Maja Design eindelijk met een nieuwe serie komt: "Vintage Summer Basics". De gehele serie bevat 30 (!) nieuwe designs en uiteraard is er ook weer een PaperPad beschikbaar. De nieuwe serie is vanaf maandag 23 april te reserveren via onze webshop.

Er zijn nog veel meer nieuwe artikelen, bekijk ze allemaal overzichtelijk in onze webshop onder de categorie "Nieuwe Artikelen". 
Voor nog meer nieuws verwijzen we jullie graag naar onze nieuwsbrief, welke ook vandaag zal verschijnen. Ontvang je nog geen nieuwsbrief geef je dan nu nog op om deze te ontvangen.
Vanaf morgen weer gewoon een prachtig voorbeeld van een Krea 'Teja' Team lid.
Namens het hele team wensen we Marianne sterkte met het herstel !

Groetjes,
Thea & Jan.
8 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar de nieuws, maar er staat bij mij geen tekst. Het is dan ook zondag en nog erg vroeg:). Hip wel even naar de website voor de nieuwe artikelen.

  Liefs Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja ik zie ook verder niets

  groetjes en een fijne zondag
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. W
  Ben ook wel nieuwsgierig naar het nieuws!!!! Maar zie helemaal niets :)))

  Fijne zondag verder!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nieuws??? Ik ben erg benieuwd hoor.
  Fijne dag nog.
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke nieuwe stempels van WOJ
  gr sandra, ja en de rest natuurlijk ook helemaal super

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zijn weer errug leuke nieuwe spulletjes!
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow gave doohickeys. moet maar een baantje gaan zoeken voor al die gave spullekes te kunnen bekostigen :)

  Liefs johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zijn wel heeel leuke spulletjes...

  BeantwoordenVerwijderen