Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 29 april 2012

Krea 'Teja' Nieuws


Het is weer zondag en dat betekent voor het Krea 'Teja' Team over het algemeen ook een rustdag. Als er iemand een project heeft dan wordt deze geplaatst, maar anders hebben wij altijd nog wel wat nieuws te melden. 
Hierboven, links en rechts, staan de twee nieuwste aanwinsten in de Magnolia "Special" serie. Stempels die ooit als speciale editie zijn verschenen komen langzamerhand beschikbaar voor iederen. "Blije Edwin" en "Slimme Tilda" zijn stempels die ooit door Magnolia zelf zijn uitgegeven. De stempels zijn nu te reserveren in onze webshop en tot aan het moment van levering (verwachting 4 mei) geven we een korting van 10% !
Er is nog veel meer nieuws te melden, maar die kunt u lezen in onze nieuwsbrief die later vandaag gaat verschijnen (ja, het is eindelijk weer zover !) . En als u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt dan raden wij dit zeker nu aan, omdat we een enorme berg aanbiedingen speciaal voor onze lezers hebben de komende weken.
Let ook nog even op de nieuwe collectie van Magnolia "Summer Memories". De collectie is binnen en u kunt nog gebruik maken van de introductiekorting van 10%  tot en met 30 april a.s. Alle betaalde bestellingen zullen, i.v.m. Konginnedag, op dinsdag worden verzonden.

Groetjes,
Thea & Jan

8 opmerkingen: