Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

dinsdag 19 juli 2011

Tilda met narcis

Goedemorgen allemaal,

Vandaag begin ik de dag met een zomers getint kaartje, heerlijk dat zomerse geel! Laat de echte zomer nu maar komen, ik ben er klaar voor...jullie ook neem ik aan:-)


Het cardstock is een speciaal soort met een vintage-achtige uitstraling, ik vind het erg mooi. Het is van Ursus Struktura. Ik heb de kleur sea green gebruikt, maar er zijn veertig prachtige kleuren te verkrijgen bij Krea 'Teja' en je krijgt in de maanden juli en augustus 20% korting. Het designpapier komt uit mijn restjes bak dus de herkomst is voor mij niet meer te achterhalen!

Het afdrukje is van Magnolia, Tilda met narcis en ik heb haar ingekleurd met distress ink. Met de nestabilitie circkle large twee verschillende maten cirkels uitgestand en Tilda op de witte geplaatst nadat ik die had bewerkt met distress ink.


Achter de grootste cirkel heb ik het mooie lint bevestigd van Maja road. Dit lint is geplooid genaaid en op deze manier krijg je dus een hele mooie rozet achter je afbeelding. Daar achter met licht blauw cardstock een doily van Cheery Lynn. De fijne borderrandjes zijn van Crealies. Hier werk ik erg graag mee, juist omdat ze zo fijn zijn en daardoor nemen ze niet al veel plek in op je kaart, maarzorgen ze wel voor een hele mooie aankleding.

Ter versiering gele en blauwe roosjes van Wild orchid crafts en nog een geel takje die ik heb gemaakt met een mal van Marianne Design. Een tekst heb ik er expres niet opgedaan deze keer, zo is hij nog multifuntioneel:-)

Voor de mensen die nog steeds geen vakantie hebben...werkse! En voor de rest van Nederland...geniet van jullie vakantiedag en misschien heb ik jullie wel geinspireerd met mijn kaart om ook lekker aan de slag te gaan!

Tot de volgende kaart...

9 opmerkingen:

  1. ohw!! wat een super schattig kaartje dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtkaartje Mieke en leuk die rozet een plaatje en mooie kleuren echt zomer laat die nu maar komen hahah

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart, prachtige kleuren zeg,

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtig en heel leuk kaartje. Mooie dat lint en de kleuren zijn ook heel mooi!
    Groetjes van Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is weer prachtig Mieke, en de kleuren zijn idd lekker zomers.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een heerlijk zomer kaartje
    heel mooi

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtige kaart Mieke, heel mooi gedaan met het rozet!
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is deze kaart super leuk Mieke! En ja dat cardstock is super he :) Vind het ook leuk om te gebruiken, vind je rozet heel mooi!!
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen