Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

dinsdag 16 augustus 2011

1e Kaart na mijn vakantie....



En dit is hem dan....mijn eerste kaart sinds we terug zijn van vakantie. Het heeft wel even geduurd voordat mijn inspiratie en zin er weer waren. ( maar ik denk dat we daar allemaal wel eens last van hebben....) De kaartenbeurs heeft in ieder geval goed geholpen ! Het is eigenlijk een soort van groot uitgevallen label-kaartje. Ik heb hem gemaakt op een bierviltje. ( 2 eigenlijk ; met het kant ertussen gelijmd ). Aan papier heb ik kraft gebruikt , Ursus Struktura cardstock en een stukje Maja-papier ( Crea Diem ). Wat heb ik verder gebruikt : papieren doily , hartjes-pons , vlinder-pons , hekjes-stans , gras-stans , klein bloemen-ponsje , bloem , splitpen , pareltjes , vintage knoop , stukje lint , kant , houten tak , klein envelopje met label erin ( op de label een Magnolia-tekststempel ) , stukje papier met tekst erop en de naaimachine. Tilda is ingekleurd met de distress-inkt. De meeste spulletjes die ik gebruikt heb zijn allemaal te verkrijgen in de webshop van KrejaTeja. Ik vond het heerlijk om weer te freubelen ! Ik ga gauw verder aan mijn volgende project....


www.scrapmommie.blogspot.com

12 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige labelkaart Christa en je hebt hem zo mooi ingekleurd.
    liefs paula.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwwwwwwwwww wat is een gave creatie!!!! Hel mooi!!!

    Groetjes hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is leuk thuiskomen Christa! Wat een mooie kaart heb je gemaakt en wat leuk voor je dat je creativiteit weer terug is. Op naar de volgende:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjonge, ik merk er niets meer van dat je een creatief dipje hebt gehad hoor, hij is prachtig! Ik heb helaas de KGK dagen gemist, maar ik ben vandaag ook weer eens lekker aan de freubel gegaan (helaas nog niet klaar). Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou dat is een hele gave kaart die je gemaakt hebt

    super mooi prachtige kleurtjes

    en de tilda ook heel mooi

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk zeg.Zo de eerste kaart weer na je vakantie.
    Mooi ingekleurd.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldig gaaf kaartje Christa! Erg leuk met prachtige details.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik vind hem ........... o sorry Haar Geweldig Mooi !!!

    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen