Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

dinsdag 26 maart 2013

Art Specially Event op 6 en 7 april a.s.

Goedendag allemaal,


Vandaag eens geen kaart.
Op zaterdag 6 en zondag 7 april a.s. is weer het Art Specially Event (ofwel de stempelbeurs) op het KNVB-terrein in Zeist. Krea 'Teja' is ook dit jaar weer met een grote stand aanwezig op deze gezellige beurs. Voor diegene die al eens zijn geweest hoeven we niets meer uit te leggen, maar als je er nog nooit bent geweest dan moet je het weekend absoluut vrij houden. Alles op het gebied van stempelen is hier te vinden. Er zijn workshops in overvloed en leveranciers uit heel Europa en Amerika.
Ook Lili of the Valley zal aanwezig zijn, dit alleen al zou een reden moeten zijn om langs te komen....
Ook dit jaar zal Krea 'Teja' weer groot uitpakken op de beurs. Natuurlijk zijn er de aanbiedingen uit het Art Specially Magazine #16. Maar we introduceren ook een groot aantal nieuwe artikelen op deze beurs. Een nieuwe techniek die we introduceren is "Frantage". Wat dat is vertellen we je uiteraard op de beurs, maar ook in onze nieuwsbrief en op onze website zullen we daar, vanaf aanstaand weekend, alles over vertellen. Er zijn allerlei nieuwe artikelen onderweg naar onze studio en we hopen dat ze het allemaal op tijd gaan halen, want een aantal komen er vanaf de andere kant van onze aardbol.
Aan de stand zal er gedemonstreerd worden met o.a. de Faber Castell potloden en u kunt deze zelf ook uitproberen. Krea 'Teja' teamlid Raffaela zal dit verzorgen.
De komende dagen zullen we nog veel meer bekend gaan maken over onze bezigheden op de stand. We hopen jullie allemaal te begroeten op 6 of 7 april aanstaande.
Tot dan,
Thea & Jan

2 opmerkingen:

 1. Spannend allemaal hoor! Wij zijn eerder geweest en willen het zeker niet missen!
  Tot dan!
  Groetjes,
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thea,

  Ik ga dit jaar voor het eerst met mijn vriendin.
  Helemaal leuk en we hebben er vreselijk veel zin in.
  Ik kijk er nu al naar uit, en ben reuze benieuwd naar alle nieuwe dingen!!

  Lieve groetjes en tot dan,

  Noriko ( norikoskaarten.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen