Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

maandag 18 maart 2013

Hugs


Goedemorgen lieve allemaal,

Vandaag ligt de bal weer bij mij...bedoeld om die terug te ketsen naar jullie met een beetje creativiteit vanuit het noorden van het land. Dus ik ben weer heerlijk een de knutsel geweest afgelopen weekend om jullie weer iets te kunnen 'showen'.....


Voor de kaart heb ik de stempel Tilda met ei en kuiken uit de nieuwe serie van Magnolia gebruikt. Ze is ingekleurd met distress pads en de kleuren die ik heb gebruikt vind je onderaan in mijn 'boodschappenlijstje'...hihi! Het designpapier komt uit een paper pad van Kasier Kraft en heet Charlotte's Dream, wat een mooie papiertjes zitten daar in!

De dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker van Joy! Wat een geweldig hulpmiddel is dat, zou niet meer zonder kunnen...!!!

Verder spreekt de kaart voor zichzelf denk ik. Helemaal als je mijn boodschappenlijstje erbij pakt!Het kant, lint en plakparels komen uit mijn eigen collectie!


Mijn boodschappenlijstje voor deze kaart:                                                  We staan aan het begin van weer een nieuwe week en ik hoop dat jullie een leuke week gaan beleven die hopelijk ook wat tijd biedt voor creativiteit!5 opmerkingen: