Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

dinsdag 19 maart 2013

Paaskaartje

Hoi allemaal,

Vandaag nog eentje voor de pasen. Ik maak er nooit veel, want ik stuur bijna niemand een paaskaartje, maar de stempeltjes van Magnolia zijn zo schattig, dus ik kon het niet laten.


Sinds kort zij er weer artikelen van Martha Stewart in de webwinkel opgenomen. Ik heb de basis van deze tag gemaakt met een Circle border punch. zo'n leuk apparaat en als je de basis hebt kun je alle andere ponsen er gewoon mee combineren.
Het design-papier is van Magnolia, net als het stempeltje. Voor het inkleuren heb ik Faber Castell potloden gebruikt (ben vergeten de kleuren op te schrijven). Verder heb ik nog gebruik gemaakt van een stans van Marianne design en beide labeltjes zijn gemaakt met een DooHickey van Magnolia. Verder heb ik wat bloemetjes, tule en wat eitjes (Xenox) gebruikt om het geheel af te maken.


Vanaf donderdag is Krea Teja te vinden op de Kaarten Scrapdagen in Den Bosch. Ik ben er ook een paar dagen om te helpen. Mocht je ook gaan, kom dan gezellig bij ons langs.


Tot de volgende keer,
SJAKKIE 

dit zijn de artikelen uit de webwinkel welke ik heb gebruikt:
  


6 opmerkingen:

 1. Wat een beauty. Zie je in Den Bosch.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart.Na die pons moet ik ook kijken.Kom donderdag na de beurs en kom zeker langs.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het is een heel mooi kaartje
  fijn van kleur

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi sjakkie
  toch leuk dat je deze prachtige paaskaart hebt gemaakt ondanks dat het niet je ding is:-)) ziet er geweldig leuk en mooi uit!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart weer Sjakkie, ik vind hem prachtig.
  liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen