Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 17 maart 2013

Tea Time

Hallo allemaal,

Het kaartje wat ik vandaag laat zien heb ik al een tijdje af, maar kon het niet eerder laten zien, omdat er van alles tussendoor kwam. Het was eigenlijk bedoeld om jullie te stimuleren om aan de challenge van vorige maand (Coffee time) mee te doen. Inmiddels is er al een nieuwe challenge, maar ik wil jullie het kaartje toch laten zien.
Het patroontje van het theepotje heb ik op internet gevonden. Ik heb hem op een dubbele kaart gelegd, uitgetekend en uitgeknipt. Zo is wordt het een dubbel kaartje. Het design-papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design. Het toepasselijke Magnolia stempeltje is ingekleurd met Faber Castell potloden. Verder heb ik gebruikt gemaakt van DooHickey's (label en takjes) en een ovale Nestabillitie.

Ik heb de volgende kleuren van Faber Castell gebruikt:
gezicht cinamon 189; brown ochre 182
jurkje turquoise 154; cobalt green 154
schort/ theepotje: cold grey II en IV ; 231 en 233 en black 199
haar brown ochre 182; burnt umber 280; black 199
koekjes gold 250 en brown ochre 


Ik hoop dat jullie mijn creatie leuk vonden. Laat gerust een reactie achter, ik lees ze met veel plezier.

Fijne zondag,
SJAKKIE

deze artikelen uit de webwinkel zijn gebruikt:
  

7 opmerkingen: