Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

vrijdag 15 februari 2013

Krassen, krassen, krassen


Mijn 2e bijdrage als gastdesigner op dit blog. En ditmaal staat mijn bijdrage in het teken van "Krassen, krassen, krassen". Ik wil jullie laten zien hoe je ook op je kaart  heel eenvoudig een kraslot kan verwerken. Super leuk, origineel en vooral bij mannenkaarten een groot succes. Het extraatje deze maal is dat er vanaf morgen een uitgebreide werkwijze met simpele stappen en foto's op mijn blog te vinden is.


Mijn kraslot heb ik bewust een beetje rommelig gelaten zodat mensen wel snappen dat ze er iets nog mee moeten. Mijn zus heeft haar kaart met kraslot weken laten staan voordat ze door had dat ze het laagje eraf moest halen, oeps  ;-)

Voor deze kaart heb ik de volgende materialen uit de webshop van Kreateja gebruikt..... De stempel is van Penny Black en heet You are a Peach, het papier is van Glitz, pretty in pink, stansjes zijn van Noor, XCut en Magnolia. De stempel is gekleurd met h2o en een beetje Distress Ink.

Ik ben heel benieuwd of dit een nieuwe techniek voor jullie is. Maar nog leuker vind ik het om te horen wat jullie reactie op mijn kaartje is....

Tot snel!
Marjolein

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart en wat een leuk idee om dat zo met een Kraslot te doen, prachtig. Het stempeltje is een schatje hoor.
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk idee om een kraslot te verwerken op je kaart leuk voor een mannenkaart, verder is het kaartje helemaal super.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart,leuk idee om een kraslot op de kaart te verwerken.ben benieuwd morgen na je uitleg.groetjes Margo.PS je afbeelding is heel mooi ingekleurd zag dat je zelfs de nageltjes gekleurd had.

  BeantwoordenVerwijderen