Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

vrijdag 15 maart 2013

Little Easter chicken


Met het voorjaar in mn hoofd heb ik deze kaart gemaakt. Het was een tijd terug dat ik stempels had gemaskeerd. En aangezien ik er toch zo weinig heb, lol!



Het patroon van de kaart wordt een tripple venster kaart genoemd en is echt heel simpel. Je plakt 2 kaarten op elkaar waardoor je een drieluik krijgt. Je zorgt ervoor dat je het venster al eerder hebt uitgesneden. En je moet opletten dat je de middenvouw van de 2e kaart iets dikker/breder maakt omdat het ingeklapt best een dik pakketje wordt....

Gebruikte materialen zijn het dp van Pion, Fairytale of Spring, Magnolia Tilda with eggs and chicken uit de Little Easter Collection 2013. Magnolia boom uit de Happy Easter Collection 2010 en Magnolia Stone Path uit de Butterfly Dreams 2011 collection. De Magnolia vogeltjes zijn uit een al heel oude collectie nl. de Spring and Summer collection 2008. De bloemen zijn van Prima Marketing, de blaadjes geponst met een pons van Joy! en het lint komt uit mn eigen voorraad.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Op nu voor mijn laatste bijdrage voor dit blog. Een uitsmijter heb ik beloofd dus ik moet het nu maar snel gaan waarmaken ;-)

Groetjes marjolein

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie lentekaart met een heel lief gestempeld tafereeltje er op. Het maskeren ben je dus nog niet verleerd,hihi. Ik vindt ook het papier wat je gebruikt hebt erg mooi in die zachte tintjes en komt leuk uit in zo'n drieluik,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh hoe schattig, mooi gedaan zo met die drieluik,
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heerlijk vrolijk kaartje! De stempels passen zo mooi bij elkaar en super ingekleurd.
    En het papier is ook helemaal top!
    In één woord; GE-WEL-DIG !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart echt een toppie.Leuk hoe je de stempels met elkaar gebruikt hebt.Ben benieuwd naar je toppertje.Fijn weekend groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Marjolein, ik vind hem helemaal top, zo mooi ook deze kleuren.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen