Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zondag 25 december 2011

Vrolijk Kerstmis en Blogcandy


Namens het gehele Krea 'Teja' Team (Anneke, Christa, Jacqueline, Jeanette, Marianne, Marlies, Martine, Mieke, Paula en Raffaela) wensen we jullie allemaal een VROLIJK KERSTMIS.
We laten de hobby vandaag even voor wat 'íe is en vieren Kerstmis.

Omdat we bijna 300 volgers hebben gaan we ook nog iets leuks weggeven: een waardebon van € 30,00 te besteden in de webshop.
Wat moet je hiervoor doen :
- Wordt volger van dit blog (als je dat nog niet bent)
- Laat een "hobbywens" achter bij dit bericht.
- Plaats ons bloglogo (aan de rechterkant) op je eigen blog met de verwijzing naar dit blog.

Deze blogcandy loopt tot en met 31 december 23:59 uur. De winnaar wordt op nieuwjaarsdag bekend gemaakt.

Vanaf morgen zijn hier uiteraard weer de prachtige projecten van ons team te zien. We hebben tijdens deze feestdagen nog veel meer in petto. Hou daarom deze blog, onze website, webshop, facebook groep en/of facebook pagina goed in de gaten.

Thea & Jan.

36 opmerkingen:

 1. Wat super zo een candy en zeg en dan heerlijk naar eigen keuze kunnen besteden, wat willen we nog meer. Ja en mijn wens is dan ook dat ik ook iedereen in het nieuwe jaar wil heel veel hobby en knutselplezier ga wensen en dat we allemaal nog maar heel veel mogen genieten van elkaars mooie creaties.
  Creatieve dagen toegewenst.
  Gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi team van krea Teja,

  In de eerste plaats jullie ook fijne feestdagen gewenst! En gefeliciteerd met bijna 300 volgers!!

  Mijn hobbywens:
  Ik hoop dat iedereen in de gelegenheid is om met mooie spulletjes haar (of zijn) creativiteit te gebruiken om geweldige creaties te maken en hierdoor een stukje ontspanning en voldoening te krijgen en waardering van anderen.

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke Candy, natuurlijk doe ik mee.

  Mijn wens voor iedereen is heel veel liefde, gezondheid en tevredenheid. Maak een groot feest van het leven en geniet van alle fijne dingen.

  Lieve kerst groetjes van Marjon van Riet-Solleveld

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Hoi,

  Mijn wens is dat het voor iedereen in 2012 een super gezond,liefdevol,creatief, jaar word!!

  en verder wens ik jullie nog fijne feestdagen toe.
  en een knallend nieuw jaar

  groetjes Relinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie candy,wie wil daar niet aan mee doen.Mijn wens is dat iedereen jong en oud het komende jaar veel plezier mag beleven aan hun hobby,of het nu buiten of binnen achter de tafel is.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je weer voor "kerstvrouwtje" speelt Thea dus ik wi graag een kansje wagen op deze onverwachte candy!
  Hele fijne dagen voor jullie en het hele team en dat het in 2012 maar heerlijk zo door mag gaan!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is nog eens de moeite waard!

  Mijn wens is gezondheid, geluk en liefde voor iedereen in 2012! En mijn "hobbywens" ooit zo goed te worden dat ik van mijn hobby mn werk kan maken! ;-)
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allereerst jullie ook fijne dagen, en een leuk creatief 2012 toegewenst. Mijn wens is gewoon heel veel plezier te blijven houden in deze hobby.

  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave candy zeg.
  Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gezond en creatief 2012 toe. Dat we nog maar lang van jullie mooie creaties kunnen genieten.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Team van Krea 'Teja',

  Hele fijne kerstdagen met heel veel gezelligheid en goed gezelschap.
  Bedankt voor deze kans op een prachtige prijs.

  Mijn hobbywens voor iedereen is:
  Dat we nog veel van het team krea teja kunnen leren.Ik wens iedereen in 2012 heel veel hobby plezier en dat we van elkaars creaties kunnen genieten en inspiratie uit kunnen halen.

  Liefs Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Krea Teja Team,

  wat zijn jullie toch gul met candy's en verrassingen. Graag doe ik mee.
  Mijn hobby wens:

  Ik wens iedereen die graag freubelt en goed en creatief jaar toe en dat we geinspireerd mogen worden door elkaar via onze blogs. En dat natuurlijk in gezondheid en liefde.

  Fijne dagen allemaal,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Kreja Teja team, mijn hobby wens is dat ik jullie allemaal veel frutsel knutsel plezier in het volgende jaar wens; er is niets zo belangrijk als je creativiteit te kunnen uiten. Ik weet voor mijzelf dat het me een gelukkiger en tevredener mens maakt en ik denk dat dat voor ieder van ons geldt! Dus frutselaars, een heel creatief, gelukkig en uiteraard ook gezond 2012 gewenst door Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allereerst fijne dagen gewenst en een gezond en creatief 2012...
  Dat we elkaar mogen inspireren en waarderen, en op z'n tijd een opbeurend woordje hebben voor medebloggers die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor iedereen van het Krea Teja team als eerste een fijne kerst en een hele fijne jaarwisseling gewenst!
  Voor 2012 wens ik alle mede stempel- en knutselaars vooral veel inspiratie, af en toe wat tijd en een goede gezondheid om weer heel veel mooie dingen te maken!
  (En dat we elkaars ideeën waarderen en dus ook zo tevreden zijn dat we verwijzen naar diegene waar we de inspiratie vandaan hebben gehaald...)
  Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Krea Teja Team, wat een prachtige dingen hebben jullie ons het afgelopen jaar laten zien. Jullie hebben er echt een TOP- blog van gemaakt. Iets waar je steeds met veel plezier naar terug komt.
  Nu vraag je om een hobbywens. Ja iets voor jezelf wensen is ook zo wat. Ik zou het liefste wensen dat jullie dt- lid Mieke een gezond jaar tegemoet gaat met weinig tegenslag in 2012.
  Voor mezelf zou ik dan alleen wat meer tijd om te hobbyen wensen, want dat schiet er helaas met een drukke baan en 2 kids en een huishouden helaas nogals eens bij in.
  Ik wens jullie alle goeds voor 2012
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om een kerstwens op te schrijven. Begin dit jaar heb ik blogland ontdekt, en er ging een wereld voor me open. Mijn wens is dan ook dat ik nog jaren kan genieten van alle prachtige creaties die ik zie op al jullie blogs, dat we elkaar kunnen inspireren om leuke dingen te maken
  Gelukkig Nieuwjaar allemaal!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Sinds kort ben ik begonnen om te knutselen met jeugd tussen de 12 en 16 jaar. In het begin vonden ze het maar niets,maar nu begint het te komen. Ik probeer zo hun creativiteit te ontwikkelen in een gezellige huiselijksfeer en de nitendo's compueters ed eens weg te zetten. De kaartjes worden gestuurd naar mensen die dat nodig hebben.
  Ik hoop dat het komende jaar een gezellig en creatiefvol jaar gaat worden ook voor de jeugd.

  Liefs, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Voor iedereen van het DT-Team een fijne dagen en een gezond en gelukkig 2012. Dat het weer een creatief jaar mag zijn. Hoop de komende tijd, weer wat meer tijd te hebben om op de blogs te kijken en te reageren.
  Hobbywens: Wat zou er nu mooier zijn, dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken. Wie wil dit nu niet....

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Voor het voltallige team,
  Hele Prettige Kerstdagen en een heel Gelukkig, Gezond en Gezellig 2012.
  Dan een "hobbywens": graag wil ik het komende jaar weer GENIETEN van jullie creaties en hier inspiratie opdoen.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een poosje geleden ontdekte ik jullie blog waar ik erg blij mee ben. Leuk om de ideetjes op te doen, de challenges en nu ook een leuke candy.
  Ik wil graag meedoen en daarom mijn "hobbywens". Ik wens het hele team en de volgers ervan een gezond, gelukkig en creatief nieuwjaar toe. En dat we weer een heel jaar fijn creatief bezig kunnen zijn en om elkaar door de blogs inspiratie opdoen.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beste dames van Krea Teja, ik wens iedereen hele fijne feestdagen en supermooi, gezond, inspiratievol en creatief 2012!!!

  Mijn wens is vooral om ook in 2012 het zo fijn met elkaar te hebben in blogland, maar ook elkaar weer tegenkomen op beurzen of weer snuffelen in de webwinkel van Krea Teja! Dat we allemaal maar weer grote ohhhh's en ahhhh's krijgen bij alle prachtige creaties die jullie van het team maken, maar ook de blogdinnen met de prachtige kaarten bij de challenge van Krea Teja. Op naar een mooi creatief wonderschoon jaar in 2012!!!

  Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik wil iedereen voor het nieuwe jaar heel veel inspiratie toewensen om zo van 2012 een 'vruchtbaar' kaartenjaar te maken.
  Daarbovenop wens ik ook iedereen een goede gezondheid!
  Prettige feestdagen,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke candy; ik zou heel graag voor 30 euro uit de shop uit willen zoeken.
  Daarnaast hoop ik dat iedereen die creatief bezig is, ook in het nieuwe jaar zijn of haar hobby weer uit kan blijven oefenen in goede gezondheid!
  Lieve groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Geweldig leuke candy en mijn wens voor iedereen is:Wat belangrijk is in het leven is gezondheid en liefde van en voor vrienden en familie.
  Ik wens ieder dan ook een creatief maar vooral gezond, leuk en gezellig 2012. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ohhh geweldig mooie candy , mijn wens voor iedereen is veel gezondheid, liefde en geluk, en ook natuurlijk veel mooie creaties maken, hopenlijk met de inspiraties die je hier krijgt op deze blog van het Krea Teja team.
  xx van Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat een leuke en lieve wensen allemaal, hier word je helemaal blij van.
  liefs paula.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hallo,

  even nog een keer want ik zie mijn reactie er niet opstaan.
  dit is een hele mooie candy. ik doe hier graag aan mee.
  allereerst jullie als KreaTeja en het KreaTeja team een goed uiteinde toegewenst.

  mijn hobbywens naar jullie toe is: dat jullie ook in het nieuwe jaar met jullie hobby en natuurlijk jullie winkel, op deze manier kunnen blijven doorgaan, MET plezier en IN gezondheid. (dat is helaas niet vanzelfsprekend)
  in het kort: De beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst, en dat geldt ook voor mij en alle anderen.

  succes!!
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een super leuke verrassing zo vlak voor de jaarwisseling. Ik heb de INK altijd al via jullie maar heb nu eigenlijk pas jullie designblog ontdekt! Wat een bron van inspiratie zeg! Ik doe gezellig mee hoor met de candy.
  Mijn hobbywens:....ik hoop aankomende jaar te groeien in mijn creativiteit en hoop steeds beter te gaan kleuren en ook andere technieken onder de knie te krijgen! Verder wens ik iedereen heerl veel liefde, geluk maar vooral gezonheid toe in 2012! Deze drie ingredienten heb je denk ik zo ie zo nodig om creatief bezig te kunnen zijn! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Allereerst wil ik jullie het allerbeste wensen voor 2012. Een jaar met veel inspiratie en knutselplezer.
  Daarnaast wil ik graag meedoen met de candy. Ik weet ook al wat ik zou willen kopen voor de 30 euro. Ik ben helemaal verliefd geworden op de nieuwe serie van Magnolia. Wat een heerlijke set is het weer. De dertig euro zou een welkome aanvulling zijn op mijn knutsel budget zodat ik een paar stempels extra kan kopen.

  Mijn wens voor iedereen die dit blog volgt: Een Jaar met liefde van je omgeving, inspiratie om mooie projecten te maken en een stabiele economie zodat we alle mooie nieuwe producten kunnen kopen die in de shop te koop zijn. Met andere woorden het allerbeste voor 2012

  xxx Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Van harte gefeliciteerd met 300 volgers,en het zal hier zeker niet bij blijven,want jullie hebben altijd zoveel leuke dingen om met iedereen te delen.en natuurlijk waag ik ook graag een gokje .en verder wens ik jullie een gezellig en vrolijk 2012.Dat al jullie wensen en goede voornemens uit mogen komen,groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super zoveel volgers al zeg, hebben jullie ook zulke gezellige kerstdagen gehad?
  Mijn hobbywens is, hopelijk kan en mag ik nog heel lang lekker knutselen, met allemaal weer leuke nieuwe spulletjes aankomend jaar, zal dat zeker lukken, we gaan er gewoon voor.
  Wens jullie en het hele team een heel goed, gezond creatief 2012 toe,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo Krea 'Teja' Team...proficiat met zoveel volgers...worden er gegarandeerd nog veel meer, want jullie hebben zoveel te bieden...mijn wens is dat we een gelukkig en gezond 2012 mogen krijgen en van veel creativiteit gaan genieten!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd met jullie 304 volgers alweer.
  Mijn wens is dat iedereen het komende jaar weer heerlijk kan knutselen met alle mooie materialen die ook het komende jaar weer bij jullie te verkrijgen zijn. En iedereen een gezond, liefdevol en cratief 2012 mag hebben.

  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo teamleden!

  Op de valreep tref ik jullie mooie candy aan! Hartstikke leuk dat jullie dit doen. Mijn hobbywens is eigenlijk voor iedereen: Veel mooie en bijzondere creaties voor 2012! Met veel leuke uitdagingen en fijne vriendschappen en leuke verrassende momenten!

  Fijne jaarwisseling allemaal!!!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd Krea'Teja'Team met ruim 300 volgers. Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2012, en ik hoop dat we allen veel mooie creaties gaan maken het komende jaar.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 36. hallo thea van harte gefeliciteerd met je aantal volgers.
  erg goed hoor ,volger was ik allang .
  ik kijk uit naar je volgende creatie's.
  fijne jaarwisseling voor jullie allemaal in goede gezondheid.
  veel liefs Anja

  BeantwoordenVerwijderen