Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

woensdag 14 december 2011

Winnaar Challenge 3.

En zo is challenge 3 ook weer ten einde en wat waren er weer veel leuke inzendingen. Iedereen heel erg bedankt daarvoor. De Kraft met roze kerstkaart uitdaging van Christa was voor velen een echte uitdaging. Er kan er uiteindelijk maar één de echte winnaar zijn en dat is Chantal geworden.
Chantal, van harte gefeliciteerd! De kaart van Chantal hebben we even "geleend" om hier te laten zien. Chantal wil je ons even een mail sturen en dan zorgen wij dat je je waardebon van € 15,00 kunt besteden.
Maar, ... het is tenslotte bijna kerst en daarom hebben we voor alle deelnemers die deze keer niet gewonnen hebben ook een cadeautje. Jullie krijgen allemaal 10% korting op de eerstvolgende bestelling in onze webshop. Neem voor de voorwaarden even contact met ons op via de mail.
Morgen start de nieuwe challenge die door Jacqueline is bedacht. We hopen dat jullie allen weer meedoen. Dat kan tot en met 14 januari 2012. Natuurlijk is er weer een waardebon van € 15,00 te winnen, welke besteed kan worden in de webshop.
Aan de rechterkant zie je ook nog de nieuwe winnaar van de reacties. Het loont dus om je reacties achter te laten.

Groeten,
Thea & Jan.

9 opmerkingen:

 1. Chantal, van harte gefeliciteerd zeg, met je prijs! En...wat lees ik, ook alle andere deelnemers hebben een prijs gewonnen (Jan & Thea...de sint zit inmiddels alweer in Spanje toch?), dus jullie ook allemaal gefeliciteerd! Groetjes, Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chantal : Gefeliciteerd met je prijs ! Je had dan ook een prachtig kaartje gemaakt.... En wat lief van Jan en Thea dat iedereen die mee heeft gedaan eigenlijk ook een beetje gewonnen heeft. Super ! Ik zou zeggen : Doe er je voordeel mee. Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhh wat onwijs leuk dat mijn kaartje gewonnen heeft! Ik ben er superblij mee en wat leuk dat alle deelnemers een gaaf kerstcadeau krijgen! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chantal, gefeliciteerd met je prijs, super!
  Wat leuk dat we allemaal een beetje gewonnen hebben, dank jullie wel!

  groetjes Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Chantal! En voor de rest van de deelnemers... Gefeliciteerd met jullie 'troostprijs'... Ontzettend lief natuurlijk van Jan en Thea!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gefeliciteerd. en je hebt ook echt een prachtige kaart gemaakt!

  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!
  En Krea teja team bedankt voor het cadeautje voor alle deelnemers!

  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Chantal gefeliciteerd!!
  En kreja Teja bedankt voor het kerstcadeautje!

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen