Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

zaterdag 31 december 2011

We spetteren het nieuwe jaar in.

De dag begon vandaag met onderstaand bericht op dit blog. Na de bezoeken op de diverse websites, facebook pagina's en de nieuwsbrief heeft u alle aanbiedingen kunnen volgen. Voor de meesten kwamen al deze aanbiedingen als een verrassing, en te laat, maar we hebben er nog één over.


De laatste aanbieding van vandaag is geldig van 31 december 2011 22:00 uur tot 1 januari 2012 03:00 uur.  
- Alle aanbiedingen van vandaag zijn opnieuw geldig. (Hieronder leest u waar alle aanbiedingen vandaag hebben gestaan.)
- Op alle overige producten krijgt u een korting van maar liefst 30% !! (Deze korting geldt niet op artikelen uit de koopjessjop en op bestaande aanbiedingen).


Het codewoord is: Nieuwjaar.


Vermeld dit codewoord bij uw bestelling. Uw bestelling moet binnen de gestelde periode in ons bezit zijn om voor de aanbieding in aanmerking te komen. U hoeft nog niet te betalen, u ontvangt van ons, voor 3 januari, een aangepaste factuur.

Wij willen iedereen bedanken voor een fantastisch jaar. Ook vandaag is er al massaal gereageerd op alle aanbiedingen. Wij zijn wel weer even zoet om alles te verwerken en de nieuwe facturen aan u te versturen, maar dit is ons cadeauthe aan u voor het afgelopen jaar.
Hiermee houdt het niet op, want zoals we in de nieuwsbrief al hebben vermeld, zitten we vol met plannen en ideeën. U gaat zeker de komende tijd nog van ons horen.

Gelukkig Nieuwjaar !
Thea & Jan.


"
In deze periode kijken we met zijn allen terug naar het afgelopen jaar, wij kijken nu liever vooruit.
Als eerste willen we weer een nieuw lid van het Krea 'Teja' Team voorstellen : Alberto. En zoals de naam al doet vermoeden komt hij uit Italië en is nog een jongen. Hij is 16 jaar, maar maakt de meest fantastische kaarten en zit in het designteam van Magnolia. Wij verwelkomen Alberto graag in ons team en jullie zullen de komende tijd zijn projecten op dit blog tegen gaan komen. Voor een voorproefje kun je alvast op zijn blog terecht.
Vergeten jullie de blogcandy niet ?  Vandaag is de laatste kans om een waardebon van € 30,00 te bemachtigen. Jullie vinden deze hier.


We hebben een bijzonder druk en succesvol jaar achter de rug en daarom gaan we vandaag knallend 2011 uit en spetterend 2012 in !
De hele dag worden er aanbiedingen bekend gemaakt via de diverse websites van Krea 'Teja'. Een overzicht van al deze sites vind je hieronder. In de gegeven tijdperiode kun je je bestelling plaatsen met het codewoord. Dit codewoord kun je invullen bij opmerkingen aan het eind van het bestelproces. De aanbiedingen zijn NIET verwerkt in de bevestiging van de bestelling. Je krijgt hiervan voor 3 januari een aparte factuur. Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Je krijgt hierover in je nieuwe factuur bericht. Bestel je een aanbiedingsartikel buiten de aangegeven tijdsperiode dan vervalt de aanbiedingsprijs. Het tijdstip op de bevestiging is daarbij bepalend.
Verder zijn er nog aanbiedingen die de hele dag gelden voor iedereen, zonder codewoord. Deze aanbiedingen vind je in onze koopjessjop.
Dan nu een overzicht van de websites waar de aanbiedingen bekend worden gemaakt. Let op ! De aanbiedingen voor een bepaalde tijdsperiode worden slechts op één website tegelijk bekend gemaakt.
Uiteraard op onze eigen website:  www.kreateja.nl
Via onze nieuwsbrief, waarvan een speciale uitgave om 16 uur verschijnt. Inschrijven voor onze nieuwsbrief kun je hier.
Op de blog van Thea: kreateja.blogspot.com
Via dit bericht op: kreatejadt.blogspot.com
Via onze facebook groep
Via onze facebook bedrijfspagina.
Voor een ieder die lid is van de facebook groep en/of onze bedrijfspagina op facebook volgt voordat de klok vanavond 12 uur slaat hebben we nog een extra cadeautje.


Het lijkt allemaal ingewikkeld, maar als je de websites vandaag regelmatig bezoekt dan wordt het vast duidelijk. Uiteraard hoef je niet de hele dag achter de computer te zitten, maar zo af en toe even een kijkje nemen kan geen kwaad ........... Mocht je vragen hebben dan kun je een mail sturen naar: info@kreateja.nl
Oh ja, als je meerdere bestellingen plaatst zullen wij de bestellingen samenvoegen, dat scheelt ook in de verzendkosten.


We wensen je een goede jaarwisseling en alvast een gelukkig, gezond en creatief 2012 !
Maar we zien je vandaag natuurlijk hier nog terug ........


Thea & Jan.
"

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een jongen in het Design team! Ik heb al even op zijn blog gekeken en whaw, wat een creaties! Hoe gaan zijn werkjes er dan uit zien na 10 jaar? :-))
  Ik wens jullie allemaal ook een hele fijne oudejaarsavond en een geweldig nieuw jaar!
  Liefs, Mieke xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een jongen van 16 die kaarten maakt, wauw!!
  En wat een leuk idee op deze manier aanbiedingen te doen. Alle pagina's heb ik al vast open gezet, kan ik jullie aanbiedingen in de gaten houden.

  Een fijne dag vandaag en een geweldig, gezond en creatief 2012!

  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk dat zo'n jongen zo mooi kaarten kan maken.Top!!!
  Enne ik wil jullie ook een geweldig 2012 wensen.En heel veel gezondheid en leuke nwe creatie's.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat Alberto bij jullie in het DT team komt!!...ik ga jullie in de gaten houden vandaag!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat gewelidig dat Alberto in jullie team is gekomen wat een super mooie kaarten maakt hij wat een aanwinst .
  wens jullie ook een hele fijne jarwisseling en en alle goeds voor 2012

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel leuk een man in jullie team, zijn kaarten zijn echt prachtig, ik wens jullie allen een heel goed 2012 en GA ZO DOOR !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk een jongen in het DT erbij. Heb al weleens eerder kaarten van hem gezien. Ze zijn erg mooi.
  Ik wens jullie ook een fijne jaarwisseling en een creatief 2012.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het helemaal geweldig om een jongen in ons team te hebben :) Hij maakt dan ook prachtige kaarten!! Allemaal een gelukkig nieuwjaar gewenst :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom Alberto! Wat leuk dat hij jullie team komt versterken. Ik ken zijn werk al van magnolia en ik vind hem inderdaad super! Voor iedereen een heel gezellige avond gewenst en een goed begin van 2012! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. welkom alberto in het team

  heb zijn kaarten al even bewonderd super mooi mijn complimenten

  dan voor idereen een fijne jaarwisseling en een creatief en gelukkig 2012

  gr roelie S

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super dat Alberto jullie DT komt versterken.
  Bij deze wens ik jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2012.

  Liefs van Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jan en Thea een heel voorspoedig 2012 gewenst.
  Wat leuk dat Alberto het team komt versterken. Ik ben hem al eerder tegengekomen in blogland en hij maakt prachtige dingen. Goede keus om hem te vragen!
  Groetjes Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wens het hele DT van Krea Teja een heel creatief jaar toe en dat jullie al de volgers maar weer mogen inspireren!

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat hebben jullie een geweldig blog
  ik hoop hier ook het komend jaar weer veel van mogen genieten

  groetjes Carol

  BeantwoordenVerwijderen