Welkom

Dit blog is tot augustus 2013 bijgehouden door het Krea 'Teja' Team. U vindt hier alle creaties welke het team in de loop der jaren heeft gemaakt.
Vanaf 2015 laten we hier een aantal nieuwe artikelen in ons assortiment zien. We proberen hiervan ook zoveel mogelijk een voorbeeld of filmpje te laten zien.

donderdag 2 juni 2011

Send With love

Hallo Allemaal

Nou hier is dan mijn eerste kaartje vind het een hele eer dat ik gekozen ben voor het design team en hoop dat jullie ons blog veel gaan volgen .
Ik heb dit kaartje gemaakt met een Inky stempel vind haar zo liefffffffff, ook omdat Krea Teja ze in de maand Juli voor 50% korting in de aanbieding heeft, ik zou zeggen sla je slag.
Ik heb voor mijn kaartje aan de rechterkant een Crealies border gebruikt en er een leuk lintje door geregen verder het ik de French Pastry Doily gebruikt en hem er half achter geplakt en ingekleurd met  copics .
En ik heb het nieuwe Papier van Maja Design gebruikt Life by the Sea wat allemaal verkrijgbaar is bij Krea "Teja.
Al de spulletjes wie op deze kaart heb gebruikt zijn allemaal te koop in de super mooie webwinkel van Krea "Teja"te koop .
De roosjes op de kaart heb ik zelf gemaakt ik hoop dat jullie mijn kaartje leuk vinden en ga weer gauw brainstormen voor een nieuwe creatie.

Wens jullie een fijne dag
Liefs Nellie

9 opmerkingen:

  1. Hoi Nellie,

    ik vind het geweldig. Al die kleine details!
    Heel erg mooi. Door de kleuren is het toch een beetje een stoere kaart, vind ik. Heel leuk gedaan!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterende kaart nellie
    erg leuk gedaan
    liefs chantal & sygrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Nellie , leuk dat je ook al zo snel een 1e creatie hebt voor "ons" blog. Wat een mooi kaartje ! Wat is dat een prachtig papier , he. Jij hebt ook heel veel leuke details op de kaart verwerkt ; ik vind vooral die postzegel-stempel erg leuk !! En je zelfgemaakte bloemen. Het meisje is super ingekleurd. Ik ga nu ook weer even mijn pakket bekijken en brainstormen over de volgende creatie.....Fijn weekend !! Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Nellie, ook al zo lekker snel met je eerste kaartje, en wat een toppertje, zulke mooie details. En die roosjes, wat heb je dat goed gedaan zeg...ben benieuwd naar je volgende creatie...fijn weekend en geniet van het mooie weer...

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een leuke kaart nellie, echt een schatje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super mooi kaartje Nellie. Prachtige kleurencombinatie.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje Nellie :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nellie wat een super kaartje erg mooi gedaan allemaal.
    Fijne zondag groetjes paula.

    BeantwoordenVerwijderen